Dijous, 10 de novembre del 2016 | 12:27
 ·
Crònica · Afers religiosos
Puigdemont i l'Església apel·len als demòcrates espanyols
El president Carles Puigdemont i l'Església catòlica apel·len als demòcrates espanyols per tal de que respectin i comprenguin les legítimes aspiracions cíviques i nacionals de Catalunya.

 ·
La fotografia · Política catalana
El 13 de novembre, la democràcia et necessita
El proper diumenge 13 de novembre a les 12 h, Òmnium Cultural, l'Assemblea Nacional Catalana i l'Associació de Municipis per la Independència convoquen una concentració a l'avinguda Maria Cristina (fonts de Montjuïc) de Barcelona.
 ·
Notícia · Cultura
Presentació del nou distintiu "Llibreries de referència"
El conseller de Cultura, Santi Vila, i el president del Gremi de Llibreters de Catalunya, Antoni Daura, han presentat avui el distintiu de qualitat "Llibreria de referència", amb el qual es reconeix l'excel·lència de les llibreries de Catalunya.
Opinió · Política
Un gol per l'escaire
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
Mariano Rajoy va donar a conèixer el seu nou executiu amb un comunicat. A l'estil de la vella política, la que té por de les compareixences i la que usa el plasma quan no vol sobresalts. De fet, de vella política en continua fent tothom,
 ·
Recull de premsa · Internacional
Mas-Colell: "L'elecció de Trump per part del poble americà posa a prova la fe en la democràcia"
En un article a l'Ara Andreu Mas-Colell titulat "Un perillós experiment real" ens explica els efectes que pot arribar a tenir la victòria de Donald Trump i ho fa a través d'unes reflexions fetes al respecte dies abans de les eleccions signades per vint premis Nobel d'Economia.
Opinió · Política catalana
Endavant i mantinguem la dignitat
Jordi Porta
Com ja s'ha dit moltes vegades el respecte a les lleis depèn del procés que s'ha seguit per elaborar-les i aprovar-les. El franquisme també dictaminava lleis i les que actualment són vigents a Catalunya s'han redactat i aprovat en condicions massa sovint poc respectuoses amb la voluntat de la ciutadania catalana expressada democràticament.

Opinió · Política catalana
La cada vegada més necessària desobediència civil
Humbert Roma
Periodista
Digueu-li desobediència –com vol la millor tradició política i dels moviments socials– o, amb un peculiar discurs jesuític, "obediència" a allò que han encomanat els electors o la majoria del Parlament, 
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí