Dimecres, 15 de maig del 2013 | 19:20
Crònica · Política catalana
La insostenible lleugeresa de Navarro
Sergi Sol
Periodista
Navarro ha decidit visitar Brussel·les per vendre ´federalisme'. No és que hagi disposat de gaire parròquia per predicar. En essència, s'ha limitat a entrevistar-se amb un alt dirigent del PSOE, un exsecretari general que va robar la cartera a l'inefable Borrell i que va ser el candidat del PSOE l'any 2000, derrotat per Aznar a les urnes per majoria absoluta. El tal Almunia, basc i espanyolista com Patxi López (visceral detractor del Concert Econòmic per als catalans), és ara Comissari de la Competència.
Opinió
Drets (i deures) lingüístics, II
Carme Arenas
Filòloga, historiadora de l'art i presidenta del PEN Català
Som un país que s'honora commemorant efemèrides. De vegades per treure's la mala consciència de no vetllar amb normalitat pel nostre patrimoni cultural. Ho arreglem amb actes commemoratius amb motiu del cinquantenari o centenari de naixement i/o mort del personatge a qui volem homenatjar.
Crònica · Pla de lleida
Fan l'imbècil i no els reca (II)
Ivan Mambrillas
A l'hora de fixar la naturalesa de les llengües altres que l'espanyola, el PP i el PAR s'acullen a un relativisme solipsista que, aplicat a qualsevol altre àmbit del món empíric, els semblaria digne d'estadant de frenopàtic.
Llibres / revistes
Les forces, desarmades
Opinió · Política
El camí segueix
Montserrat Candini
Portaveu adjunt de CiU al Senat
Catalunya està intentant pujar una escala que porta a la llibertat. Per arribar-hi, primer el que cal fer és una cosa tant estrictament democràtica com donar-li la veu a la gent perquè pugui decidir. Però és cert que hi ha alguns que ens volen serrar alguns barrots de l'escala i posar-nos pell de plàtans per veure si algú rellisca. 
Crònica · Seguretat
La manca de cultura històrica de Llanos de Luna
La ultraespanyola pija Llanos de Luna compta amb molts defectes, un d'ells el fet de no conèixer no sols la història de Catalunya sinó tampoc la història dels cossos policials que ella mateixa té a les seves ordres.
Recull de premsa
Rahola: "Barcelona torna a ser la capital de l'espionatge, tal com ho va ser en la Gran Guerra"
"Sembla que el CNI aprofita l'avinantesa islàmica per escapçar un flanc del procés sobiranista, dins d'una guerra bruta no reconeguda però cada dia més visible".
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
La conferència nacional d'ERC i els lideratges del partit
Esquerra ha deixat enrere els enfrontaments fraticides, les lluites internes i la divisió del partit en sectors polaritzats, una etapa que, després de la gran emergència de Carod-Rovira, va enfonsar el partit. La intel·ligència i la voluntat de servei de Xavier Vendrell, de Joan Puigcercós i de tants altres va fer possible que ERC hagi tancat les ferides i hagin pogut emergir nous lideratges, tot respectant una gran part dels quadres històrics del partit.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí