Dimecres, 22 de febrer del 2012 | 18:44
 ∑
Crònica · Política catalana
L'Alícia saneja els comptes d'Òmnium
Roger Buch
Politòleg
La pol√®mica que ha generat Alicia Sanchez Camacho amb les seves declaracions sobre les subvencions a √ímnium Cultural estan sent positives en el sentit de demanar transpar√®ncia al que es fa amb els diners p√ļblics.

 ∑
Notícia · País Valencià
Camps amb una porra a la mà
Els actes de viol√®ncia indiscrimada contra els estudiants de Val√®ncia, que aquests dies fan la volta al m√≥n, s√≥n conseq√ľ√®ncia dels equilibris interns del PPCV, del terratr√®mol que va causar la dimissi√≥ sobtada de Francisco Camps.
 ∑
Crònica · Pla de lleida
La farsa
Ivan Mambrillas
Quan, en l'era Pujol, CiU i PP van arribar a una alian√ßa estable, m√©s d'un, des de l'esquerra, els va acusar de "pactar els desacords" ‚ĒÄde farsants. Observant un suposat gui√≥ secretament coescrit, en acabat de l'allitament pressupostari, CiU i PP mantenien una sonora baralla postcoital amb motiu, per exemple, de la llengua.

Opinió · Política
Trillo al regne que respecte la voluntat dels escocesos
Jordi Xuclà
Diputat de CiU al Congrés
Fa dos setmanes que el Consell de Ministres va enviar els "placets" per a l'autorització de més de trenta nous ambaixadors. Una direcció general de comunicació del ministeri va ser 

 ∑
Notícia · Tecnologia i país
Manifest a favor del MWC
Tribuna Catalana reprodueix el Manifest que un grup d'empreses, entitats i professionals del sector de les TIC han promogut per mostrar la seva preocupació respecte a la possibilitat que el conflicte que TMB té amb els seus treballadors acabi afectant el MWC  d'enguany i posi en perill futures edicions.
Opinió · Política
Rèplica a (l'admirat) Toni Soler
Jaume López
Expresident de l'ACP i soci fundador de la PDD

Aquest diumenge Toni Soler escrivia a l'Ara un article titulat "La cartera i prou?" on critica el que anomena "independentisme econòmic". "Si les aspiracions catalanes es poden quantificar en euros, poden esdevenir un afer conjuntural i -per tant- reversible", subratllava.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠