Dilluns, 22 de juliol del 2013 | 16:41
 ·
Crònica · Societat civil
La via catalana s'internacionalitza
Joan Rusiñol
Periodista (@joanrusinol)
A aquestes alçades, ja ningú no dubta que la via catalana serà una iniciativa que marcarà un abans i un després a la història del país. Vist l'entusiasme amb què s'ha rebut per part de la ciutadania, es pot dir que serà una acció determinant en un moment clau del procés. De motius per justificar l'afirmació n'hi ha molts però, de Brussel·les estant, en vull afegir un que no és pas menor: la projecció internacional de la causa independentista catalana.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Mas i Rull, el timó de CDC
És evident que el cas Palau, tot i no ser un cas Bárcenas, sí que sembla afectar --suposadament-- el finançament d'un partit. Aquest afer i d'altres en la història de CDC, que haurien d'haver obligat a tallar caps i canviar d'estratègia, porten a que CDC necessiti ara per ara, que es posin al timó del partit persones que gaudeixen de prestigi i honestedat per a reconduir les xacres del passat i evitar que aquestes puguin comprometre el gir a la sobirania i el pacte del dret a decidir. Cal evitar que aquest tipus d'afers frenin o condicionin el procés de transició nacional.
 ·
TribunaTV
Tornarem - Xeic!
 ·
La fotografia
La Diputació de Lleida intensifica la seva campanya d'estiu per atraure turisme a la Val d'Aran i el Pallars Sobirà
La Diputació de Lleida ha intensificat la campanya d'estiu a través dels mitjans i suports aliens i també dels seus propis canals de difusió, com ara la revista Ara Lleida per tal d'atraure turisme a les comarques de Lleida, especialment a la Val d'Aran i el Pallars Sobirà, després dels danys provocats pels aiguats. 
Opinió
Els confins de la consulta
Isidre Palmada
Professor
"Catalunya ha d'anar directament als organismes internacionals i que a Madrid pensin el que vulguin" va dir Federico Mayor Zaragoza, ex-ministre d'educació de la UCD, ex-director de la UNESCO i president de la Fundació Cultura de Pau, a Els matins de TV3 el 12 de juliol. I va afegir: "A mi el que pensen des de Madrid no m'importa. Jo em sento ciutadà del món". 
Opinió
Quina política de comunicació, inútils!
Miquel Sellarès
Periodista
És possible el procés de transició nacional i exercir el dret a decidir sense una política de comunicació ni estratègia? En ple segle XXI amb els aparells de l'Estat a l'ofensiva, els quals usen tots els mitjans i estratègies desestabilitzadores disponibles, la Generalitat, amb una torpesa sense precedents, cau a tots els paranys.
 ·
Recull de premsa
Carod: "A cap altra llengua no li va la vida amb la independència. Però sí el català"
"No hauria d'haver-hi dubtes sobre el caràcter del català com a llengua oficial pròpia del país, idioma comú dels seus habitants, hegemònic en l'espai públic i senyal cultural distintiu de la nostra societat, única aportació insubstituïble que podem fer al patrimoni cultural de la humanitat".
 ·
Recull de premsa
Rusiñol: "És important que el Govern se centri ara a fer els millors pressupostos possibles, pensant en el 2014. Cal un país sense esquerdes socials"
"No són xifres, és ideologia. Sigui quin sigui l'objectiu de dèficit, Montoro ha deixat clar que no s'arribarà al 2% que volia Mas-Colell. S'evidencia, un cop més, qui té les claus del pany".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí