Dimarts, 26 de abril del 2011 | 19:33
 ·
Crònica · Política catalana
1450 milions d'euros? Concert!
És extremadament avorrit el debat contable en el que es troba instal·lada la política catalana. Si després del vodevil al que estem assistint perquè ens paguin els 1450 milions del Fons de Compensació queda algú a Catalunya que dubta de la necessitat de tenir un sistema de finançament equivalent al concert econòmic, serà per ignorància o mala fe.
 · El diari As s'ha fet ressò en portada del canvi d'actitud de Guardiola amb el seu peculiar 'estil'
El diari As s'ha fet ressò en portada del canvi d'actitud de Guardiola amb el seu peculiar 'estil'
Crònica · Esport i Ciutadania
La roba bruta
Pep Guardiola està tocat. No li agrada el destí que s'insinua i per això ha canviat l'estratègia. I, novament, ho ha hagut de fer ell. Ningú del club sembla disposat a arremangar-se i lluitar a trinxeres.
 ·
Crònica · Economia
Administracions en fallida
L'endemà del 22 de maig, molts ajuntaments catalans estaran al llindar de la fallida, i alguns hauran de ser intervinguts. Com hem arribat a aquesta situació?
 ·
Notícia · Societat civil
Lluís Llach dóna suport a la Conferència Nacional per l'Estat propi
El cantant, juntament amb els actors Joel Joan i Àlex Casanovas, han signat el Manifest de Suport a la Conferència, que se celebrarà aquest 30 d'abril i que desembocarà en la constitució d'una Assemblea Nacional Catalana.
Opinió · Política
Cap a l'estat propi
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la Plataforma pel Dret de Decidir
L'extraordinari resultat de la consulta de Barcelona sobre la independència de Catalunya encara cueja, no només perquè va superar amb escreix les expectatives dels organitzadors, sinó perquè va demostrar que la proposta independentista està arrelant dins la societat catalana.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Debat tecnològic al voltant de Sant Jordi
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Una nova Diada de Sant Jordi s'ha celebrat al nostre país. Carrers, places i avingudes de totes les viles de Catalunya s'han omplert de llibres, roses, senyeres i vianants passejant-hi.
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
M. Gafarot: "Catalunya no tindrà mai el concert econòmic"
És politòleg i antic assessor del Parlament Europeu: Marc Gafarot acaba de publicar "La mort de Bèlgica: la gradual emancipació de Flandes".
 ·
Notícia · Euskal Herria
Sortu i Bildu: el problema és l'independentisme, no la violència
Federico Trillo desvetlla a Onda Cero un pacte entre PP i PSOE per impugnar una per una totes les llistes de Bildu; Rubalcaba afirma que la coalició és a "l'estratègia d'ETA"; i la democràcia torna a escorre's per les clavegueres de l'estat.
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Les novetats literàries de la Diada de Sant Jordi, al darrer número d'Òmnium
La revista d'Òmnium Cultural número 17 destaca les principals novetats que han triomfat en aquesta Diada de Sant Jordi 2011: Dedeu, Solsona, Cabré i  Font, entre d'altres autors.
 ·
Recull de premsa · Societat civil
M. Sellarès: "El 30 d'abril més de 1.500 persones ens trobarem a la Conferència Nacional per l'Estat Propi"
El periodista Miquel Sellarès ha fet una crida a aglutinar el màxim número de persones a l'acte que es durà a terme aquest proper dissabte: la Conferència Nacional per l'Estat Propi.
 ·
Recull de premsa · Seguretat
Delort: "Mai m'hauria imaginat que podria veure les coses que he vist en aquests darrers quatre anys"
En una entrevista publicada pels diaris "El Punt" i "Avui", l'exsecretari general d'Interior analitza les seves vivències a Interior sota el comandament de Saura i Boada. Tot i que manté un llenguatge institucional, Delort deixa ben clars quins han estat alguns dels errors més greus comesos en el darrer mandat que han recaigut sobre els Mossos d'Esquadra i la ciutadania. Cal dir que Delort calla moltes coses i que, potser, algun dia es sabrà tot el que ha hagut de patir i com ha hagut de lluitar per a que el mal no fos molt major
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí