Dimarts, 3 de febrer del 2015 | 18:54
 ∑
TribunaTV
#DónaVeu als silencis mediàtics!
Crònica · Política catalana
Respectem els referents: Josep Benet
Miquel Sellarès
Periodista
En un cicle hist√≤ric en el qual hi manquen referents i estadistes com √©s l'actual, cal ser contundents amb la defensa d'aquells referents que han fet possible amb el seu exemple, dignitat i mestratge que es pugui produ√Įr en els darrers anys l'eclosi√≥ d'un pensament i una estrat√®gia nacionals a Catalunya. √Čs¬†una irresponsabilitat filtrar certes informacions en les que s'hi qualifica a Benet com a "dirigent comunista", ja que Benet¬†va actruar transversalment essent un referent tant en el cristianisme com en el catalanisme i al moviment obrer.
Opinió
Colonització intel·lectual i afectiva
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional
El procés cap a la construcció de l'estat propi ha de saber vèncer la guerra ideològica i sentimental promoguda pels poders espanyols.
 ∑
Notícia
Nova campanya de micromecenatge per a un nou Anuari de Mèdia.cat
El Grup de Periodistes Ramon Barnils i la Fundació ESCACC han enedegat aquesta setmana una nova campanya Verkami per al finançament d'un nou Anuari Media.cat dels silencis mediàtics, enguany centrat en l'any 2014.
 ∑
Recull de premsa
Card√ļs: "Que baixi la bromera provocada per les grans mobilitzacions no tan sols no √©s negatiu sin√≥ necessari"
"Cal arribar-hi serens, carregats de bons arguments, amb prou fortalesa per resistir les darreres i màximes dificultats".
 ∑
Recull de premsa
Xirgo: "Ja sabem on era i on és Duran i Lleida. Però, i Unió?"
"En comptes de demanar explicacions a Duran, que és el que hem fet durant molt temps, potser, vista la coherència del seu líder, les hem de demanar a Unió".
 ∑
Crònica · Madrid
Susana Díaz, Chacón i Catalunya: la batalla que ve
Mentre s'est√† pendent dels l√≠ders de Podemos, que dissabte ompliran de gom a gom el centre de Madrid, no es parla de Susana D√≠az. I la presidenta andalusa √©s a qui de veritat temen al PP, de la mateixa manera que els populars catalans no perden de vista Carme Chac√≥n. La correlaci√≥ de majories a Catalunya i a Espanya que es configurar√† despr√©s del cicle electoral d'aquest 2015 tindr√† conseq√ľ√®ncies decisives.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠