Friday, 9 de September del 2011 | 18:58
 ∑
Crònica · Madrid
Una vella, coneguda olor jacobina
Ha tornat de vacances i Alfredo Pérez Rubalcaba ja ha tret el felipista que porta a dins. Desesperats, els socialistes volen cohesionar els incondicionals i aposten per tornar al model del PSOE dels vuitanta, aquell que en tenia prou fent contents andalusos i extremenys.
Notícia · Societat civil
Manifestacions 11 i 12 de setembre: #passiopelpaís
 ∑
Crònica · Euskal Herria
PNB i autodeterminació: unes vegades sí i d'altres no (i II)
El PP i el PSOE sempre han argumentat que a Espanya no hi ha temes tab√ļ i que, en democr√†cia, es pot parlar de qualsevol q√ľesti√≥. La reforma constitucional per limitar el d√®ficit ha tornat a posar de manifest que aix√≤ no √©s cert.
 ∑
Crònica · Anàlisi política
Salmond consolida l'independentisme malgrat la crisi
Marc Sanjaume
Politòleg
Fa pocs dies explic√†vem¬†aqu√≠ mateix que la gesti√≥ del Govern de l'SNP havia allunyat els disturbis de les ciutats i barris escocesos tot i la pres√®ncia de tensions socials. El comprom√≠s del president Salmond amb els serveis p√ļblics b√†sics i la seva negativa a retallar les prestacions socials rebien un premi inesperat.
 ∑
La fotografia · Societat civil
"Si ens aixequem ben d'hora i no hi ha retrets ni excuses, som un país imparable"
La cerimònia d'entrega de la Medalla d'Or d'Honor del Parlament de Catalunya al tècnic blaugrana que més èxits ha assolit en la seva trajectòria al club, Josep Guardiola, ha estat l'escenari perfecte per deixar clares les incerteses que viu el país actualment: "Si ens aixequem ben d'hora i no hi ha retrets ni excuses, som un país imparable".
 ∑
Notícia · Societat civil
Mor Josep Termes, l'historiador del catalanisme en el moviment obrer
Especialista en història del moviment obrer català i guardonat amb la Creu de Sant Jordi  el 1990 i amb el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes l'any 2006, Termes ha estat un referent per als historiadors del país.
 ∑
Notícia · Política
La Comissió Europea, també a favor del català
El portaveu comunitari d'Educaci√≥, Cultura, Multiling√ľisme i Joventut, Dennis Abbott, ha defensat aquesta setmana el sentit com√ļ i ha destacat que "els estudiants monoling√ľes estan potencialment en desavantatge i tindran menys possibilitats de trobar feina".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠