Dimecres, 2 de març del 2011 | 19:49
 ·
Crònica · Política catalana
Els electors de Solidaritat: homes, joves, informats i... molt infidels
Roger Buch
Politòleg
S’està parlant molt aquests dies sobre les tensions entre els dirigents de Solidaritat. Però què en sabem del seus electors? La publicació del primer baròmetre electoral del 2011 del CEO ens  permet observar quines són les característiques de les persones que a les darreres eleccions al Parlament van votar SI.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Tres anys més de Roucoborgia en un clima de divisió
Com era d’esperar, però amb algunes sorpreses. Ahir va ser reelegit el cardenal arquebisbe de Madrid, Antonio María Rouco, per a un quart mandat al capdavant de la Conferència Episcopal Espanyola. A pocs mesos de complir 75 anys, la preceptiva edat de jubilació, Rouco supera Tarancón i es convertirà en l’eclesiàstic que més anys haurà presidit la Conferència.
 ·
Opinió · Societat civil
Persecució a la comunicació en valencià
 ·
Notícia · Societat civil
Sense urnes per la consulta
Arenys de Munt ha estat el primer municipi en donar prestada la seva urna a la consulta per la independència de Barcelona del proper 10 d'abril. La plataforma organitzadora del referèndum a la capital catalana s'ha vist obligada aquesta setmana a fer una crida a tots els pobles de Catalunya. El motiu: l'entitat encara no compta amb urnes per fer la consulta a Barcelona.
 ·
Notícia · Política
SI reitera que es presentarà a Barcelona després de la petició de “generositat i humilitat†de Laporta per concórrer amb ERC
Continua el ‘tour de force’ a Solidaritat Catalana. Joan Laporta, president de Democràcia Catalana i líder de Solidaritat Catalana per la Independència al Parlament, ha reafirmat la seva postura favorable a una “gran coalició independentista†a Barcelona.
 ·
Crònica · País Valencià
Totes les cantimplores per Alarte
No ha tingut pietat. Ha actuat amb tota la premeditació possible i ha demostrat ser un Maquiavel a la valenciana. Ningú no en tornarà a fer burla, mai més.
 ·
Crònica · Pla de lleida
De política i de collonades com ‘la societat líquida’
Ivan Mambrillas
Una definició possible d’enquesta sociològica seria, avui, artefacte destinat a donar la raó a Zygmunt Bauman. Aquesta setmana hem conegut els resultats d’una enquesta sobre la textura moral dels europeus que provarien que, efectivament, els nostres valors són líquids.
 ·
Crònica · Illes Balears
La corrupció no passa factura
Només hi pot haver una conclusió al que ha passat els darrers dies en la política mallorquina: la corrupció no passa factura. Pot ser una afirmació sorprenent, vist que UM s’ha vist forçada a dissoldre’s com conseqüència de l’esclat del cas Pícnic.
 ·
Notícia
3.000 euros per refregar-se una bandera pel cul?
Això és el que demana el fiscal a un seguidor del Girona FC pel que considera un delicte d’ultratge als símbols d’Espanya: refregar-se una bandera espanyola pel cul. Els fets van tenir lloc abans d'un partit a l'estadi de Montilivi, on l'equip local s'enfrontava al Ceuta.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí