Divendres, 2 de setembre del 2016 | 16:58
Opinió · Política catalana
Enguany més que mai. A punt!
Jaume Marfany
Filòleg
Queden pocs dies per a un nou 11 de Setembre, que torna a ser, malgrat ens acusin de reiteratius, decisiu i històric. De fet, tots els 11-S han sigut, en major o menor grau, històrics i, molts, decisius per avançar en el camí de les llibertats nacionals i socials. És bo recordar-ho enguany quan es commemoren 40 anys d'un històric i decisiu 11-S a Sant Boi de Llobregat.

Opinió · Política catalana
Confiança?
Isidre Palmada
Professor
A mesura que aprenem sobre la democràcia, ens adonem de com és de complexa i subtil. Nosaltres assumim la bona fe. La pressuposem. Els americans són partidaris de la confiança i molts daltabaixos, polítics, econòmics, familiars... en revistes i diaris, els provoca la manca de confiança.
Opinió · Política catalana
Full de ruta: encallats en el mecanisme
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya

He passat l'estiu pensant que, enguany, amb la sessió d'investidura a Madrid (entre còmica i pèssima) i la qüestió de confiança al president Puigdmoment, tot en aquest final d'agost i setembre, el sobiranisme intentaria fer pinya i

Opinió · Comunicació
Invertim en les persones per construir un país millor
Meritxell Budó i Pla
Vicepresidenta quarta de la Diputació de Barcelona i presidenta delegada de l’Àrea d’Atenció a les Persones
Quan parlem de polítiques de benestar, quan parlem de drets i de ciutadania, estem parlant de polítiques adreçades a les persones, la nostra principal prioritat.

Notícia · Comunicació
Nova crida a la participació: ja hi ha més de 200.000 inscrits
Aquest matí en roda de premsa els presidents d'Òmnium, Jordi Cuixart, i el de l'ANC, Jordi Sànchez, han fet una crida a la participació de cara a les movilitzacions organitzades per al proper 11 de setembre. Ambdós han demanat a la gent que s'hi inscrigui ( de moment hi ha 203.808 inscrits, cinquanta-mil menys que l'any passat per aquestes dates).
La fotografia · Política catalana
Que la prudència no ens faci traïdors
El proper 9 de setembre es celebrarà un acte de commemoració dels quaranta anys de la Diada de 1976. Aquest tindrà lloc  a la Plaça Catalunya de Sant Boi a les 19:00h
Notícia · Comunicació
Catalunya Ràdio engega la temporada renovada i amb la intenció de recuperar el lideratge
Amb el lema "Tot el que sents", la programació per a la temporada 2016-2017 presenta moltes novetats que convidaran a resintonitzar la ràdio nacional de Catalunya. La presentació amb els realitzadors de l'emissora es va fer navegant a bort del Catamarà Ecològic del Port de Barcelona per simbolitzar el moviment de Catalunya Ràdio.
Recull de premsa · Societat civil
Sànchez: " Tenim el dret de ser lliures i també, pensant en les generacions futures, tenim el deure de ser-ho"
En un article al Punt Avui titulat "A punt"  el president d'Òmnium Cultural, Jordi Sànchez, anima a participar a les mobilitzacions del proper 11 de setembre  i les raons per fer-ho "Posar tot el país en moviment aquest Onze de Setembre és demostrar al món que perseverem, tossudament, en el que fa 4 anys vam començar, en aquella magnífica Diada del 2012"
Recull de premsa · Política catalana
Puig: "No es pot tractar la gent d'idiota"
En un article al diari Ara Miquel Puig assegura que la polèmica en relació a les votacions per escollir la vicepresidència de la mesa del Congrés i les reaccions que aquesta van generar en relació a la nova convergència constitueixen "una metàfora del dilema que enfronta el nou partit i de fins a quin punt el seu congrés fundacional, que ha anat molt millor del que es podia esperar, s'ha tancat en fals".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí