Divendres, 3 d'octubre del 2014 | 21:27
 ·
Crònica · Política
Tenen por, molta por
Marc Costa
Advocat i politòleg
Si algú encara tenia cap dubte, els darrers esdeveniments han deixat prou evident el pànic que l'Estat espanyol té que el poble català pugui ser consultat democràticament sobre el seu propi futur polític, judicialitzant un procés que és merament polític i que s'hauria de resoldre políticament. Està tan espantat que està disposat a utilitzar totes i cadascunes de les eines que té al seu abast per impedir, de la manera que sigui, la consulta del 9N encara que per fer-ho hagi de menysprear l'Estat de dret i emprar els mitjans més roïns i miserables.
Opinió
Duran: preparar l'hora dels adéus
Miquel Sellarès
Periodista
Abans de començar aquest article vull manifestar la meva amistat i respecte amb Josep Antoni Duran i Lleida durant més de 30 anys. He entès durant anys la seva política, l'estratègia que ell duia a terme, tot i no haver-la compartit mai.
 ·
Notícia
Socialcristians pel Sí-Sí: 'Fem-ho'
Personalitats de la socialdemocràcia i socialcatolicisme catalans s'han agrupat per a presentar un manifest a favor de la consulta del 9N. Sota el nom de 'Fem-ho', els socialcristians defensen la creació d'un Estat propi per a Catalunya.
Documents
Fem-ho
 ·
Crònica · Informe SIC
Moragas i Sáenz de Santamaría, enfrontats
Al Parlament hem vist avui la continuitat de la histèria i crispació de PP i C's que, sentint-se marginals, han optat per entrenar-se pel futur, practicant la sortida desfilada de l'hemicicle. Configurarà això el que poden fer en un futur els ciutadans del país traient-los democràticaemnt del Parlament?
Opinió
La mesa de negociació
Isidre Palmada
Professor
Escòcia va tenir el seu veredicte el proppassat 18 de setembre i ara Catalunya té el seu judici final. Una situació tant bíblica, com tangible. Perquè, després del tràmit del constitucional, ¿què passarà? Desapareixerà el consens del 12 del 12 del 2013?
 ·
Recull de premsa
El pati descobert: "Si el procés català esberla l'article 2 de la Constitució, el fracàs d'Ibarretxe deixaria de projectar la seva ombra a Catalunya"
"De moment la semblança principal és que totes dues vies han arribat a una mateixa paret: l'article 2 de la Constitució".
 ·
Recull de premsa
Forcadell: "Serà amb l'esforç de la ciutadania que farem la independència"
"Estem junts i caminem de costat, ells [les institucions] fan la seva feina, nosaltres la nostra, cadascú ha de fer la feina que li correspon i a nosaltres ens toca assegurar que a les urnes guanyarà la independència".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí