Divendres, 3 d'octubre del 2014 | 21:27
 ∑
Crònica · Política
Tenen por, molta por
Marc Costa
Advocat i politòleg
Si alg√ļ encara tenia cap dubte, els darrers esdeveniments han deixat prou evident el p√†nic que l'Estat espanyol t√© que el poble catal√† pugui ser consultat democr√†ticament sobre el seu propi futur pol√≠tic, judicialitzant un proc√©s que √©s merament pol√≠tic i que s'hauria de resoldre pol√≠ticament. Est√† tan espantat que est√† disposat a utilitzar totes i cadascunes de les eines que t√© al seu abast per impedir, de la manera que sigui, la consulta del 9N encara que per fer-ho hagi de menysprear l'Estat de dret i emprar els mitjans m√©s ro√Įns i miserables.
Opinió
Duran: preparar l'hora dels adéus
Miquel Sellarès
Periodista
Abans de començar aquest article vull manifestar la meva amistat i respecte amb Josep Antoni Duran i Lleida durant més de 30 anys. He entès durant anys la seva política, l'estratègia que ell duia a terme, tot i no haver-la compartit mai.
 ∑
Notícia
Socialcristians pel Sí-Sí: 'Fem-ho'
Personalitats de la socialdemocràcia i socialcatolicisme catalans s'han agrupat per a presentar un manifest a favor de la consulta del 9N. Sota el nom de 'Fem-ho', els socialcristians defensen la creació d'un Estat propi per a Catalunya.
Documents
Fem-ho
 ∑
Crònica · Informe SIC
Moragas i Sáenz de Santamaría, enfrontats
Al Parlament hem vist avui la continuitat de la histèria i crispació de PP i C's que, sentint-se marginals, han optat per entrenar-se pel futur, practicant la sortida desfilada de l'hemicicle. Configurarà això el que poden fer en un futur els ciutadans del país traient-los democràticaemnt del Parlament?
Opinió
La mesa de negociació
Isidre Palmada
Professor
Esc√≤cia va tenir el seu veredicte el proppassat 18 de setembre i ara Catalunya t√© el seu judici final. Una situaci√≥ tant b√≠blica, com tangible. Perqu√®, despr√©s del tr√†mit del constitucional, ¬Ņqu√® passar√†? Desapareixer√† el consens del 12 del 12 del 2013?
 ∑
Recull de premsa
El pati descobert: "Si el procés català esberla l'article 2 de la Constitució, el fracàs d'Ibarretxe deixaria de projectar la seva ombra a Catalunya"
"De moment la semblança principal és que totes dues vies han arribat a una mateixa paret: l'article 2 de la Constitució".
 ∑
Recull de premsa
Forcadell: "Serà amb l'esforç de la ciutadania que farem la independència"
"Estem junts i caminem de costat, ells [les institucions] fan la seva feina, nosaltres la nostra, cadasc√ļ ha de fer la feina que li correspon i a nosaltres ens toca assegurar que a les urnes guanyar√† la independ√®ncia".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠