Divendres, 16 de desembre del 2016 | 17:14
 ∑
Editorial · Política catalana
El seu diàleg és portar als Tribunals a la presidenta Forcadell
Ha arribat l'hora de la veritat i l'Estat ho sap. Així traient-se la careta del seu suposat diàleg les seves titelles judicials porten Forcadell als tribunals. El que no saben, ho almenys ho fan veure, que hi ha milions de catalans que no els tenen por i que n'hi ha centenars de milers que actuarien com  ha fet Carme Forcadell.
 ∑
La fotografia · Política catalana
Carme Forcadell ha declarat avui davant el TSJC acompanyada per milers de ciutadans i multitud de personalitats
Milers de persones s'han concentrat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), al passeig de Lluís Companys de Barcelona, en suport a la presidenta de la Cambra catalana, Carme Forcadell, que avui ha declarat acusada de prevaricació i desobediència.
 ∑
Notícia · Política catalana
Forcadell: "Cap tribunal no pot impedir que al Parlament es debati d'independència o de qualsevol tema que interessi a la ciutadania"
La presidenta, Carme Forcadell, ha asseverat en una compareixença per als mitjans de comunicació després d'haver declarat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que "els debats del carrer entraran sempre a aquesta cambra" i que "cap tribunal no pot impedir que al Parlament es debati d'independència o de qualsevol tema que interessi a la ciutadania".

 ∑
Crònica · Nació Digital
Puigdemont defensa que Forcadell seguirà sent presidenta encara que sigui inhabilitada
Una de les q√ľestions que sobrevolen l'independentisme √©s qu√® fer en cas que els c√†rrecs electes jutjats arran de diversos esdeveniments relacionats amb el proc√©s rebin una sent√®ncia condemnat√≤ria. Una de les afectades pot ser la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que aquest divendres al mat√≠¬†ha declarat durant nom√©s mitja hora davant del Tribunal Superior de Just√≠cia de Catalunya (TSJC).
 ∑
Crònica · Afers religiosos
El Papa beneeix la "no violència activa" i la desobediència civil
El Papa Francesc dóna suport a la "no violència activa" en l'acció política i posa com exemples a activistes que han practicat la desobediència civil davant dels poders establerts.

Opinió · Política
Diàleg, postveritat i imperialismes
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
Sembla el m√≥n al rev√©s, o si m√©s no des de la capital de l'Estat ho intenten treballar d'aquesta manera. El nou govern del Partit Popular ‚Äďpotser sabedor que ja no pot fer i desfer com si res perqu√® no t√© majoria absoluta i

 ∑
Recull de premsa · Política catalana
√Ālvaro: "Si el Govern de Junts pel S√≠ permet que els cupaires marquin els ritmes i els estils, una meta que √©s complicada esdevindr√† absolutament irrealitzable"
En un article a la Vanguardia el periodista i escriptor, Francesc-Marc √Ālvaro, ¬†afirma que "La tasca dels que governen avui Catalunya queda desdibuixada per la necessitat de desmentir la faula medi√†tica del di√†leg i
 ∑
Recull de premsa · Comunicació
Gutiérrez: "Estadístiques discutibles a 'La Vanguardia' contra la independència"
En un article a l'Ara Àlex Gutiérrez posa en dubte la rigurositat d'un article publicat a la Vanguardia titulat ""El somni català" amb el que aquest diari pretén "desinflar amb estadístiques les expectatives independentistes i a igualar-les a fantasies oníriques".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠