Dijous, 16 d'octubre del 2014 | 21:02
 ∑
Notícia · Política catalana
Apunts d'un trencament
Des de Tribuna.cat hem cregut que, pel seu inter√®s, hem de reprodu√Įr¬†Apunts d'un trencament, article de l'historiador Toni Soler aparegut¬†al seu blog La c√†rrega.
Opinió
19/10: Plaça de Catalunya
Jaume Marfany
Vicepresident de l'Assemblea (ANC)
No hi haurà consulta. Si més no, no hi haurà la consulta que tots volíem i per la qual hem treballat tant durant els darrers mesos. Des de feia dies, tots percebíem els problemes i la tensió existent. Una tensió, emocional i política, que sobretot ha estat i està present en tota la gent que havia posat la il·lusió i l'esperança, però, sobretot, l'esforç i el treball perquè el 9N es pogués votar i decidir el futur polític de Catalunya.
Opinió
No, no i no
Oriol Illa
Politòleg
Doncs s√≠! Si alguna cosa ha caracteritzat aquesta et√®ria i quasi indesxifrable convocat√≤ria del 9-N del 2014, s√≠, 300 anys despr√©s de l'heroica resist√®ncia barcelonina tant oportunament descrita per Victus, ha estat l'origen c√≠vic, ciutad√† i republic√†, genu√Įnament republic√†, del moviment pro-consulta.
Opinió
El cec est√ļpid
Manuel Pérez Nespereira
Doctor en història
El Govern espanyol, com sempre, mira el dit quan l'assenyalen la lluna. No √©s cap afirmaci√≥ gratu√Įta sin√≥ la constataci√≥ de tot un reguitzell de cegueses pol√≠tiques, producte a parts iguals de l'estupidesa i la sup√®rbia.
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Llarga vida al 9-N a mitjans religiosos
El 9N té una llarga vida a Catalunya i en els mitjans de comunicació democràtics, també als d'afers religiosos. Una llarga vida perquè el sobiranisme democràtic i pacífic està a Catalunya per quedar-s'hi, passi el que passi el 9 de novembre.
 ∑
Notícia
Antoni Castells i Germà Bel ponents de l'acte 'L'empresa catalana compromesa amb el futur del país'
Castells i Bel intervindran a l'acte per mostrar la confiança del món econòmic i empresarial amb potencial del país i el seu suporta les institucions catalanes per a la consulta del 9N.
 ∑
Recull de premsa
Xirgo: "El 9-N és viu. Tots ho sabíem, que era una enquesta, no? Mas ha fet una jugada intel·ligent"
"La pregunta serà la mateixa? Sí. Hi haurà urnes? Sí. Hi haurà meses electorals? Sí. Es farà el mateix dia? Sí. La meva participació quedarà registrada? Sí. Vostè podrà anar a votar? Sí".
 ∑
Recull de premsa
Soler: "Aquest país necessita sortir del laberint i injectar-se realitat directa a la vena"
"Podem repartir m√®rits i culpes pel que est√† passant, per√≤ davant la inextricable argumentaci√≥ dels partits pro consulta, diria que l'√ļnica sortida decent d'aquest atzucac √©s una convocat√≤ria electoral."
Opinió
Cal que la gent us entengui
Miquel Sellarès
Periodista
El nostre procés de transició nacional és el resultat de la fermesa de la bona gent sobiranista del país, congregada a l'entorn de la societat civil mitjançant l'ANC, Òmnium, l'AMI i centenars i centenars d'entitats que han llaurat la construcció nacional durant els darrers 40 anys decepcionats de la transició demcràtica.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠