Dijous, 30 de gener del 2014 | 16:17
Opinió
Desperta Europa!
Isidre Palmada
Professor
Consultar no és decidir, o sí que ho és? Després de la doble pregunta, el President no para d'explicar que la consulta serà només això, una consulta, i n'ha fet l'argument urbe et orbi. La precisió terminològica li dóna també fortalesa política internacional. Perquè, qui no consulta? 
Crònica · Unió europea
Brussel·les: de la llista unitària a l'estratègia nacional
Joan Rusiñol
Periodista (@joanrusinol)
La Via Catalana va servir per a moltes coses. Una d'elles, visualitzar que la nació catalana no acaba a la Sènia. A les eleccions europees caldrà fer sentir amb força aquesta veu dels Països Catalans, amb la mateixa unitat que l'11 de Setembre de 2013. Els atacs recents del govern del PP a la llengua i a la cultura del país, amb la llei Wert, tancant Canal 9 i prohibint les emissions de Catalunya Ràdio al País Valencià, reclamen de les forces socials i polítiques un esforç suplementari per posar la nació al mapa de la UE.
La fotografia · País Valencià
Centenars de ciutadans protesten pel tancament de RTVV i la fi de TV3 i Catalunya Ràdio
La manifestació, organitzada per l'ACPV i el comitè d'empresa de RTVV, ha omplert la plaça de Manises, davant del Palau de la Generalitat, i ha comptat amb el suport de la Unió de Periodistes.
Crònica · Afers religiosos
Fernández Díaz manipula santa Teresa
El ministre d'Interior d'Espanya, Jorge Fernández Díaz, s'encomana a santa Teresa de Jesús. Ha dit: "Segur que en aquests moments és una important intercessora per a Espanya, en aquests temps adversos per a la nostra pàtria".
Recull de premsa
Álvaro: "La gent que ens observa des de Zuric ha entès que el moviment sobiranista és digne de ser considerat seriosament"
"El que està passant a Catalunya no és cap ficció, ni cap tacticisme partidista, ni cap bogeria col·lectiva, ni cap cortina de fum, ni cap malestar de temporada que s'esvairà amb amenaces".
Recull de premsa
Tresserras: "No buscar per totes les vies un acord amb els treballadors de la CCMA és un greu error polític"
"Insistir a laminar els recursos humans i materials de la CCMA no pot ser un objectiu. L'exemple del tancament de Canal 9 al País Valencià hauria de bastar al Govern per no córrer el risc d'executar la política dels que l'escanyen".
TribunaTV
TribunaTV a l'acte d'entrega dels Premis Dignitat 2014
Discurs del guardonat Jordi Carbonell
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
El xoc de trens: preparem-nos
L'"aquelarre ultraespanyol" d'aquest passat cap de setmana a Barcelona, que va concentrar a la Diagonal --potser per recordar l'entrada dels nacionals per Barcelona el 1939-- tot l'espanyolisme tronat de Catalunya, va comptar amb les declaracions de l'Alícia Sánchez-Camacho, qui va cometre l'imperdonable error de comparar la situació catalana actual amb la de fa uns pocs anys a Euskadi.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí