Dimecres, 26 de març del 2014 | 21:02
 ∑
Crònica · Política
On és l'Estat de dret?
Marc Costa
Advocat i politòleg
L'Estat espanyol ha fet un pas més cap al seu objectiu d'aturar com sigui la consulta que els catalans celebrarem el proper 9 de novembre.
Crònica · Política
Les mans brutes de les clavegueres enforteixen la societat catalana
Les clavegueres de l'Estat, el CNI, el govern... acumulen fracassos, un rere l'altre. Primer comptabilitzant de tot el President Mas i enfortint-lo davant dels ciutadans. Despr√©s, la gran campanya internacional de Margallo, la qual no ha fet m√©s que girar tots els focus informatius cap a Catalunya i obligar periodistes i serveis d'intel¬∑lig√®ncia de tot el m√≥n a contrastar la informaci√≥ rebuda per l'Estat ‚Äďsense desitjar-ho Margallo fa un gran favor al pleit catal√† i l'internacionalitza.
Opinió
Suárez i la Transició
Marta Rovira
Sociòloga
La Transició va tenir dos protagonistes estel·lars, Adolfo Suárez i el rei Joan Carles I. Amb la mort d'Adolfo Suárez s'han estès els típics elogis i panegírics que es fan en aquestes ocasions.
 ∑
Crònica · Pla de lleida
El feixisme no infanta Democràcies
Ivan Mambrillas
Agrair la democràcia postfranquista a la sagacitat del difunt president espanyol és, en un cert sentit, igual que atribuir la creació del subsidi d'atur a la imaginativa enginyeria social de les patronals vuitcentistes.
 ∑
Llibres / revistes
Els mecenes del romànic
 ∑
Llibres / revistes
Asfixiant la llengua
 ∑
Recull de premsa
Casals: "Reivindiquem la continu√Įtat d'un esquema educatiu que funciona amb √®xit des de fa m√©s de trenta anys"
"Posar en q√ľesti√≥ el model d'escola catalana √©s posar en q√ľesti√≥ el marc democr√†tic i la capacitat de la societat catalana per establir les seves pr√≤pies normes".
 ∑
Notícia · Societat civil
Allau de solidaritat: l'ANC supera els 30.000 socis i arriba als 55.000 adherits
M√©s de 30.000 persones ja s√≥n membres de ple dret de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) des que l'entitat ha rebut la den√ļncia de Manos Limpias i ha patit els atacs d'alguns partits pol√≠tics i de la brunete medi√†tica la passada setmana.
 ∑
Crònica · Política
El TC, mirall d'una justícia espanyola consagrada a atacar el procés
El braç polític de l'Estat més usat en la guerra bruta contra el dret a decidir dels catalans ha tornat a la càrrega aquesta setmana. El Tribunal Constitucional (TC) ha decidit tombar la declaració de sobirania aprovada al Parlament català el passat 23 de gener del 2013.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠