Thursday, 18 de August del 2011 | 14:39
 ∑
Crònica · Pla de lleida
Coses que vam aprendre a Prada
Ivan Mambrillas
"A Prada s'hi apr√®n poc i s'hi dorm menys, per√≤ s'hi folla molt." El record de qui aix√≤ signa desmenteix rotundament la primera i tercera asseveracions, per√≤ confirma la segona ‚ĒÄ√©s possible que hi dorm√≠ssim poc amb vista de fer bona la tercera i amb l'invariable resultat d'una embriaguesa venjativa.
 ∑
Crònica · Euskal Herria
El sindicalisme abertzale, contra el poder econòmic
Tres vagues generals en menys de dos anys és un rècord difícil de superar. Les centrals abertzales, (ELA, LAB, EHNE, Hiru y STEE-Eilas) majoritàries a Euskadi, són les més actives i combatives de l'Estat.
 ∑
Crònica · Internacional
El poder fàctic i les mentides de Murdoch al descobert
Toni Reig
Periodista
Vivim temps de crisi i els esdeveniments ens mostren qui i com ens governen sota l'etiqueta de democràcia política i economia de mercat.
Opinió · Política
ERC, l'etern joc de les cadires
Xavier Serrahima
Escriptor
Sovint fa la impressi√≥ que Esquerra no sigui capa√ß d'aprendre la lli√ß√≥ de les successives i cada vegada m√©s devastadores clatellades electorals ‚ÄĒdegudes principalment a la reedici√≥ d'un Tripartit que els havia fet fora del Govern i amb un caire palesament regionalista).
 ∑
Recull de premsa · Societat civil
"Malgrat el discurs omnipresent sobre les prioritats de la crisi, la vindicació de l'estat propi continua"
Josep Gifreu destaca, a 'Publicitat de l'estat propi', publicat al diari El Temps, les noves iniciatives del món independentista per assolir l'estat propi.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠