Divendres, 31 de maig del 2013 | 19:56
Opinió
Ni LOMCE, ni PISA ni LEC
Miquel Àngel Essomba
Professor de la UAB
La LOMCE serà una realitat. La miopia de la política espanyola, i la majoria absoluta del partit governant, així ho permetran. Això, però, és tan cert com que no arribarà a aplicar-se mai.
Opinió · Política
Estructures d'estat
Joan Reñé i Huguet
President de la diputació de Lleida
L'any vinent celebrarem dues efemèrides molt importants. L'una, el tres-cents aniversari de la culminació de la invasió borbònica del Principat de Catalunya durant la Guerra de Successió (1714) i, l'altra, el centenari del naixement de la Mancomunitat de Catalunya (1914), a partir de la unió lliure i solidària de les quatre diputacions catalanes. La primera, representa la pèrdua de les llibertats catalanes.
 ·
La fotografia
Xiulada a la monarquia al Liceu
Una sorollosa xiulada a l'entrada del teatre i una altra a l'interior han rebut aquesta setmana els Prínceps d'Astúries al Teatre del Liceu, on hi anaven a veure l'òpera "L'elisir d'Amore".
Opinió
'Quo vadis' Duran?
Miquel Sellarès
Periodista
Durant quasi 40 anys he mantingut (i encara mantinc) molt bones relacions personals amb Josep Antoni Duran i Lleida. Penso que Duran és una de les bèsties polítiques més importants que ha generat el panorama català des de la transició democràtica.
 ·
TribunaTV
Perspectives 2013: Josep Gifreu
 ·
Recull de premsa
Culla: "Si l'any que ve la cúpula del PP no revalida Vidal-Quadras no serà per rejovenir llistes"
"Es tractarà d'una represàlia per la seva fidelitat als principis, i aquesta exclusió demostrarà, a més, que Mariano Rajoy és massa tou amb els nacionalistes, i massa continuista amb la política de Zapatero davant d'ETA i... que no és un president de veritat com el que necessita avui Espanya".
 ·
Recull de premsa
Pujol: "Pot ser que desballesti Catalunya. Però per ara cal repensar 'el Estado o destruirlo'"
"Tot plegat, amb l'objectiu de fer de la Generalitat una closca d'avellana buida de fruit. Una façana buida de contingut. I culmina una llarga maniobra d'engany, contra la qual hi ha una previsible reacció catalana".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí