Dimecres, 27 de abril del 2016 | 13:24
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
CDC: què és primer, el Procés o el partit?
Diversos membres del Col·lectiu Joan Crexell han assistit a diferents actes dels sectors que es postulen per dirigir la refundació o el nou partit que sorgeixi de Convergència Democràtica. I la sorpresa de tots ells ha estat l'absència en el debat del full de ruta i el Procés cap a la nostra plena sobirania nacional.
Opinió · Política
Altra vegada amb la candidatura unitària?
Marc Costa
Advocat i politòleg
Estem a les portes d'un nou procés electoral a Catalunya, el tercer en molt poc temps, després de les eleccions del 27 de setembre i del 20 de desembre de l'any passat, i en cadascun d'ells ha sorgit inevitablement l'etern debat sobre la candidatura unitària. En aquesta ocasió, tot indica que tornarem a tenir aquest debat de ple a l'ordre del dia.

Opinió · Territori
L'aigua que inunda els camps i fa Delta i fa Catalunya
Lluís Soler
Alcalde de Deltebre

El Delta de l'Ebre recupera la seva vida en el moment en què l'aigua inunda els secs camps d'arròs que acomiaden l'hivern. Aquesta meravellosa renaixença s'ha culminat justament aquest cap de setmana, en el marc de la diada de Sant Jordi,

 ∑
Crònica · Internacional
El fracàs de les descolonitzacions espanyoles: el Sàhara i Guinea
L'Estat espanyol i les seves institucions, dia rere dia, demostren la seva incapacitat davant les noves realitats polítiques i territorials dels inicis del segle XXI.
 ∑
Crònica · Societat civil
Òmnium es replanteja el seu rol i es centra, de nou, en la defensa de la llengua i la cultura
Despr√©s de les eleccions al Parlment de Catalunya celebrades el passat ¬†27 de setembre en les que tant l'ANC com √ímnium es van situar en l'epicentre de les tensions pol√≠tiques aquesta √ļltima ha decidit tornar a centrar els seus esfor√ßos en la defensa de la llengua i la cultura catalanes.
 ∑
Recull de premsa
Àlvaro: "Qui acabarà manant?"
En un article a la Vanguardia l'escriptor i periodista Francesc Marc √Ālvaro analitza el paper de l'actual president de la Generalitat, Carles Puigdemont, despr√©s que Artur Mas fes un pas al costat per permetre el pacte entre Junts pel S√≠ i la CUP i ens diu al respecte "Un dels efectes del pas al costat d'Artur Mas per salvar la legislatura va ser el canvi en la naturalesa
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Soler: " Les pròpies giragonses del sobiranisme han alimentat la incertesa; les primaveres no poden durar tant".
En un article al diari Ara Toni Soler reflexiona sobre el moment actual de la pol√≠tica catalana de la que afirma "¬†En el joc de trons catal√† ning√ļ √©s exactament al lloc on voldria ser, ning√ļ no sap cap on vol moure's, perqu√® tot dep√®n de com avanci la partida. I hauria de ser a l'inrev√©s...".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠