Dilluns, 23 de maig del 2016 | 13:09
 ∑
L'acudit · Política catalana
Per Puyal
 ∑
Notícia · Societat civil
Jordi Sànchez ha estat ratificat com a president de l'ANC pels membres del Secretariat Nacional
Els membres del Secretariat Nacional de l'ANC escollits en les √ļltimes eleccions, s'han reunit aquest mat√≠ a Ripoll per celebrar el primer plenari, amb car√†cter constituent, en el qual s'han escollit els quatre c√†rrecs org√†nics de l'entitat.¬†La nova secret√†ria, Eul√†lia Sobir√†, ha presentat els noms del president (Jordi S√†nchez), vicepresidenta (Nat√†lia Esteve)
 ∑
Notícia · Política catalana
La CUP reafirma el compromís amb la independència unilateral sense renunciar al referèndum
Aquest diumenge la CUP  ha celebrat la seva assemblea nacional  a Esparreguer. Hi han participat  600 militants que  han aprovat la ponència política que afirma que cal seguir "situant la desobediència i la unilateralitat al centre de l'acció política per aconseguir la ruptura nacional i social, és a dir, la independència plena".
 ∑
Notícia · Política catalana
Moritz perd l'home que la va rellançar
Albert Castellón, artífex del rellançament de Moritz, abandona l'assessorament d'aquesta empresa, després de discrepàncies amb la nova direció pel gir estratègic de l'empresa en els darrers mesos.
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Huguet "Aquí estem en un país que ja anem fent. I allà, en un país que mai faran"
En un article al Punt Avui Josep Huguet afirma que el desenlla√ß del 26-J √©s previsible "govern de continu√Įtat del r√®gim amb els seus tres partits a dins, o donant suport passiu des de fora. El terra de vots del Partit Popular √©s prou resistent malgrat la corrupci√≥ ‚Äďo potser gr√†cies a la corrupci√≥‚Äď; i la seva for√ßa social i electoral ser√† determinant per sempre a Espanya.
 ∑
Recull de premsa · Política
Card√ļs: "El problema dels Pa√Įsos Catalans √©s de reconeixement, no d'exist√®ncia"
En aquest article publicat a la revista El Temps, Salvador Card√ļs defensa l'exist√®ncia f√†ctica dels Pa√Įsos Catalans, per√≤ admet "l'enorme dificultat de convertir-los en una realitat pol√≠tica, √©s a dir, en un sistema territorial governable".
Opinió · Societat civil
Sobre la presidència de l'ANC
Marc Costa
Advocat i politòleg
L'actual procés sobiranista està lamentablement mancat d'un lideratge clar i indiscutible, que el va debilitant dia a dia, més encara quan observem que no existeix tampoc la imprescindible unitat política entre els partits que es declaren sobiranistes, com tampoc una sòlida i diàfana estratègia política que condueixi decisivament el nostre país cap a la nostra anhelada independència.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠