Dijous, 5 de març del 2015 | 19:27
 ∑
Entrevista · Pla de lleida
"La independ√®ncia a√Įllada dels anhels de canvi democr√†tic i social de la gent no funcionar√†"
Quim Arrufat
Llicenciat en Ciències Polítiques i diputat per la CUP al Parlament
Entrevista exclusiva de Tribuna.cat a Quim Arrufat.
A Quim Arrufat li agrada anar a les arrels. Quan tenia divuit anys, va decidir conèixer de prop la realitat de la ribera sud de la Mediterrània i va viure un any a Tunísia, estudiant l'àrab. Després, va viure a Istambul, on va palpar de prop les contradiccions internes de la societat turca.
Crònica · Política
L'opció d'ERC: anar amb ex socialistes a les municipals
Els espais polítics, dia rere dia, es multipliquen però alhora les diferents forces polítiques concreten quina és la seva esteratègia i quina la seva opció. L'equip Junqueras-Rovira ha optat per consolidar l'espai republicà i reforçar-se en les properes municipals amb els diferents sectors que han anat consecutivament allunyant-se del PSC per a crear un pol d'esquerres moderat i sobiranista.
 ∑
Notícia
Sellarès i Armadans: defensa i seguretat a l'Ateneu
El proper dilluns dia 9 de març a l'Ateneu Barcelònès (C/ de la Canuda, 6), la vicepresidenta de la insitució, Patrícia Gabancho presidirà i moderarà el debat Defensa i seguretat: país armat i/o país de pau?
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Carol elogia els morts i censura els vius
M√†rius Carol, director de La Vanguardia, elogia els morts i censura els vius. Elogia els morts com el periodista i escriptor Francesc Gonz√°lez Ledesma en l'article L'√ļltima Olivetti, i censura els vius com l'escriptor Albert S√°nchez Pi√Īol.
 ∑
Recull de premsa
Soler: "El bloc CiU, ERC i la CUP es pot trobar al setembre essent majoritari i mantenint una transversalitat envejable"
"Davant tanta candidatura prefabricada, tant d'hiperlideratge televisiu [...] el sobiranisme catal√† ‚Äďque dels grans mitjans nom√©s rep silenci o difamaci√≥‚Äď pot presumir d'una solidesa que escapa a qualsevol interpretaci√≥".
 ∑
Recull de premsa
F.-M. √Ālvaro: "La difer√®ncia entre nacionalisme amb Estat o sense no es pot passar per alt perqu√® el nacionalisme banal representa institucions amb vastos arsenals"
"El primer canal de TVE ens ofereix, des de fa dues setmanes, una sèrie de producció espanyola que és un magnífic exemple de ficció televisiva nacionalista, titulada El ministerio del tiempo".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠