Dimarts, 12 de maig del 2015 | 18:47
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Histèria nacionalista
El procés té una mala salut de ferro i és que, malgrat la controvèrsia titànica generada per la Llista Única, les enquestes són tossudes i segueixen afirmant que en el proper Parlament la suma de CiU, ERC i CUP supera la majoria absoluta. Superada aquella disputa per l'acord del 14 de gener, si les forces que el van subscriure són lleials als seus compromisos, la meitat de la feina estarà feta.
Crònica · Informe SIC
I més del Grup Godó i del nou 'El Observador' digital...
L'informe SIC del passat 22 d'abril ha sigut un dels més llegits dels darrers anys a Tribuna.cat. Agraïm la confiança dels nostres lectors. Dia a dia es cofirmen les informacions i estratègies de l'Estat i les clavegueres que vam anunciar en el nostre informe. A Catalunya, l'Estat i les clavegueres han començat a aprendre que cal actuar amb subtilesa: aquí no s'hi val l'estil d'El Mundo i La Razón, sinó que s'ha d'intoxicar amb una eina de prestigi i credibilitat com és La Vanguardia o el Grup Godó.
Opinió
Diari de campanya d'un republicà. Llibertat
Manuel Pérez Nespereira
Doctor en història
Al llarg del temps, junt a una idea general, vaga i sovint contradictòria de progrés, els valors de llibertat, igualtat i fraternitat han amarat el discurs de tots aquells que s'han definit com a republicans.
La fotografia
ANC: consens, maduresa i full de ruta
Després de les eleccions al secretariat de l'ANC, el relleu en la continuitat de l'entitat ha estat possible. A més de la candidatura Junts, hi ha hagut diverses persones de Barcelona i comarques que han assolit la seva representació en aquesta etapa definitiva cap al 27S.
Recull de premsa
Creus: "C's, el partit d'aquell individu que afirma que cal tornar el català al lloc on el va posar Franco"
"M'estic referint a Ciutadans, el partit de la renovadora Carina Mejías, que només fa 16 anys que acumula càrrecs. [...] Ens venen aire fresc des dels platós televisius mentre les seves propostes desprenen el tuf del passat en blanc i negre".
Recull de premsa
Alzamora: "La ciutadania de les balears no es pot permetre perdre quatre anys més sota un Govern no tan sols inútil sinó també nociu"
"L'esquerra illenca té amb prou feines quinze dies per evitar unes Balears ingovernables, i la veritat és que no sé si hi serem a temps".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí