Dilluns, 24 de desembre del 2012 | 18:43
 ∑
TribunaTV
TribunaTV "Perspectives 2013"
Miquel Sellarès
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Soraya i els trenta "nans": creuen que som imbècils?
Catalunya pateix l'opressi√≥ d'un nacionalisme espanyol que, dia a dia, demostra la seva decad√®ncia i impot√®ncia, essent incapa√ß d'assolir la responsabilitat de les seves estrat√®gies i accions, veient com, cada cop m√©s, els seus mitjans de comunicaci√≥ ‚ĒÄdiaris i canals de TV‚ĒÄ ¬†subvencionats no sols destil¬∑len un nacionalisme espanyol del segle XIX sin√≥ que es dediquen, tamb√©, a empastifar Catalunya, els seus pol√≠tics, les seves institucions i a atacar frontalment les seves llengua i cultura.
Opinió
Llibertat
Miquel Strubell
Socioling√ľista
La Declaraci√≥ Universal dels Drets Humans (o de l'home, ens farien dir els francesos) i un seguit de convencions internacionals promogudes, tamb√©, per les Nacions Unides, em permeten proclamar a qui em vulgui escoltar, que tinc la llibertat d'expressi√≥, que puc expressar p√ļblicament les meves opinions.
 ∑
Recull de premsa
Paluzie: "Mai com ara s'havia visualitzat amb tanta cruesa la nostra dependència d'un estat opressor"
"Tot està per fer i al davant hi ha un enemic implacable, que no dubtarà a utilitzar tota la seva força per impedir la nostra llibertat i l'exercici del nostre dret fonamental a decidir".
 ∑
Recull de premsa
Soler: "El PSC ha acabat sent una rèmora en els principals debats del país"
"Cal explicar el que està passant, el contingut social que hi ha al darrere. I sense el PSC serà molt més complicat".
 ∑
L'acudit
Per Puyal
 ∑
Crònica · Madrid
On són els demòcrates espanyols?
Ho deia aquesta setmana un destacat diputat d'ERC: més que no pas al PP, la consulta catalana posarà davant del mirall l'esquerra espanyola. I és probable que s'hi reflecteixi una imatge molt lletja. Des dels temps de l'Estatut, el progressisme espanyol s'ha anat enfosquint, empetitint, dretanitzant. Espanyolitzant, en definitiva.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠