Dilluns, 24 de desembre del 2012 | 18:43
 ·
TribunaTV
TribunaTV "Perspectives 2013"
Miquel Sellarès
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Soraya i els trenta "nans": creuen que som imbècils?
Catalunya pateix l'opressió d'un nacionalisme espanyol que, dia a dia, demostra la seva decadència i impotència, essent incapaç d'assolir la responsabilitat de les seves estratègies i accions, veient com, cada cop més, els seus mitjans de comunicació ─diaris i canals de TV─  subvencionats no sols destil·len un nacionalisme espanyol del segle XIX sinó que es dediquen, també, a empastifar Catalunya, els seus polítics, les seves institucions i a atacar frontalment les seves llengua i cultura.
Opinió
Llibertat
Miquel Strubell
Sociolingüista
La Declaració Universal dels Drets Humans (o de l'home, ens farien dir els francesos) i un seguit de convencions internacionals promogudes, també, per les Nacions Unides, em permeten proclamar a qui em vulgui escoltar, que tinc la llibertat d'expressió, que puc expressar públicament les meves opinions.
 ·
Recull de premsa
Paluzie: "Mai com ara s'havia visualitzat amb tanta cruesa la nostra dependència d'un estat opressor"
"Tot està per fer i al davant hi ha un enemic implacable, que no dubtarà a utilitzar tota la seva força per impedir la nostra llibertat i l'exercici del nostre dret fonamental a decidir".
 ·
Recull de premsa
Soler: "El PSC ha acabat sent una rèmora en els principals debats del país"
"Cal explicar el que està passant, el contingut social que hi ha al darrere. I sense el PSC serà molt més complicat".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
On són els demòcrates espanyols?
Ho deia aquesta setmana un destacat diputat d'ERC: més que no pas al PP, la consulta catalana posarà davant del mirall l'esquerra espanyola. I és probable que s'hi reflecteixi una imatge molt lletja. Des dels temps de l'Estatut, el progressisme espanyol s'ha anat enfosquint, empetitint, dretanitzant. Espanyolitzant, en definitiva.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí