Divendres, 13 de abril del 2012 | 19:03
 ∑
Crònica · Madrid
Els mariatxis de l'espanyolisme
"No soy monedita de oro pa'caerles bien a todos", diu la ranxera mexicana. A aquesta lletra es va agafar la presidenta madrilenya, Esperanza Aguirre, per justificar l'aposta recentralitzadora que va fer dimarts a la Moncloa.
Crònica · Política catalana
CiU i PSC, incapaços d'arribar a acords
El Parlament de Catalunya ha viscut una setmana marcada pel ple de retallades que va for√ßar l'oposici√≥. El debat ha constatat la gran dist√†ncia que separa el cap de l'executiu, Artur Mas, de les forces d'esquerra a nivell social. Els estrategs de CiU repeteixen una i altra vegada que no hi ha difer√®ncies a Catalunya entre l'esquerra i la dreta, que aquest no √©s el debat i que l'√ļnica frontera √©s entre els que s√≥n nacionalistes i/o sobiranistes i els que no ho s√≥n o se'n reclamen.
Opinió · Política
Raons per tenir confiança
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
CDC ha celebrat el seu 16è Congrés en el seu millor moment polític però en els temps més convulsos i turbulents de la història de Catalunya i Europa dels darrers 50 anys.
 ∑
Crònica · Política
Qui dirigeix la comunicació del Govern? Cal una explicació
Els companys del col¬∑lectiu Joan Creixell publicavem fa uns dies la cr√≤nica¬†Els amors del PP de Quico Homs, que ha sigut la cr√≤nica amb m√©s visites de l'√ļltima quinzena. La nostra redacci√≥, tanmateix, ha rebut moltes felicitacions de companys d'altres mitjans en creure que nosaltres mostrem valentia, doncs, segons aquests companys, ning√ļ no s'atreveix a parlar de Quico Homs.
 ∑
Notícia · Política
Presenten oficialment la ICE per tal que Catalunya sigui un país dins la Unió Europea
Joan Carretero, president de Reagrupament Independentista, ha presentat aquesta setmana de manera oficial la proposta ciutadana que busca que la Unió Europea assumeixi l'Estat català.
 ∑
Crònica · País Valencià
Puig pren les regnes
Ximo Puig ja exerceix com a nou secretari general del PSPV-PSOE, i la seua primera mesura important (l'elecció del nou síndic a les Corts) deixa clar que vol persones de la seua màxima confiança al capdavant dels grups socialistes a les institucions.
 ∑
La fotografia
Duran referma la seva candidatura amb més de 3.000 avals
El president del comitè de govern d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida ha ratificat aquesta setmana la seva candidatura amb el suport de més de 3.000 firmes.
 ∑
Recull de premsa
Culla: "Allò de TV3 que irrita el front nacional espanyol no és la factura, sinó que és un modest instrument de construcció nacional"
"M'agradaria saber quants euros ens va costar la cobertura dels triomfs de la Roja al Mundial. Tamb√© m'agradaria con√®ixer quant preveu gastar la cadena p√ļblica estatal en l'Eurocopa de Pol√≤nia i Ucra√Įna de l'estiu".
 ∑
Recull de premsa
Miró: "La basquització de CiU ha estat ben rebuda pel PP, que s'hi pot entendre. Fins quan?"
"El tripartit ens havia fet creure que no podíem pactar amb el PP, però no era així. Aquest és una mena d'eslògan que ha fet seva la nova generació convergent".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠