Divendres, 29 de novembre del 2013 | 19:48
Crònica · País Valencià
La fi de RTVV: açò és un colp d'Estat
Quasi dotze hores de tortura nocturna a les instal·lacions de Burjassot de RTVV han estat les protagonistes d'un dels capítols més foscos de la democràcia espanyola. Alberto Fabra, el president de la Generalitat que ha liquidat unilaterlament RTVV, ha estat la mà executora d'un dels més evidents capítols de regressió i erosió de les institucions democràtiques al País Valencià. El 29 de novembre passa a ser un dia de dol absolut per la democràcia, però alhora és un pas més en la recentralització i el desmantellament de les institucions nacionals dels Països Catalans encetada per l'Estat i guiada per la FAES.
Opinió
Deute, quin deute?
Miquel Strubell
Sociolingüista
Una comunitat d'escala cobra quotes a tots els veïns. Malgasta els ingressos, fa uns ascensors de luxe a base de préstecs, pinta la façana del carrer amb pintura d'or amb un segon préstec, i decideix apujar la quota.
Notícia · Economia
Repsol-YPF: un altre fracàs de la "tercera via"
La minoria de catalans que encara defensen l'actual règim colonial ha rebut una altra patacada. El sacrifici de Catalana de Gas no ha servit per a articular un grup internacional potent. Les empreses catalanes no es poden internacionalitzar a través de Madrid, camí que solament duu a perdre bou i esquelles.
Notícia
Basté i Terribas ratifiquen el lideratge de la ràdio en català
Basté és líder amb 'El món a RAC1' mentre Terribas obté el millor resultat de la història de 'El matí de Catalunya Ràdio'. Els dos periodistes s'nfronten a un escenari polític i social de recentralització i atac de l'Estat, una època completament adversa per als mitjans en català.
TribunaTV
Històric últim minut de Canal 9
Recull de premsa
Gutiérrez: "El que està en joc no és el destí dels treballadors, sinó el dret dels valencians de tenir una televisió pròpia"
"Acabo amb una frase del mateix treballador, quan faltava poca estona perquè el canal perdés la seva veu: Si ens deixem prendre aquest dret, altres en vindran".
Crònica · Informe SIC
L'Estat i les clavegueres exigeixen ja mateix resultats als unionistes (I)
En diferents cercles unionistes de l'Estat ja hi circulen anàlisis, propostes i estratègies que permetin poder sortir del fracàs i el bloqueig de l'unionisme davant de l'estratègia dels sobiranistes i els partidaris del dret a decidir. L'Estat i les seves clavegueres segueixen no només nerviosos sinó també emprenyats per la manca de resultats de l'ofensiva projectada a tots els nivells en contra la transició nacional de Catalunya.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí