Dijous, 23 d'octubre del 2014 | 21:01
Crònica
Ara sí que toca?
Miquel Sellarès
Periodista
L'amic Francesc-Marc Álvaro sempre ha merescut la meva atenció i respecte com a intel·lectual jove del catalanisme polític que és, tot i que, de vegades, no he entès d'ell certes actituds i, sobretot, la seva recomanació de certs personatges com Agustí Colomines o Josep Martí. Sempre he comentat, en tertúlies amb amics que, en aquest aspecte, cal que Álvaro es passi per Can Cottet.
Opinió
Propera data: 24M – municipals i consulta
Miquel Àngel Essomba
Professor de la UAB
El recent canvi de rumb en el procés sobiranista ha estat un error greu, però almenys està servint per donar visibilitat a tres debilitats fonamentals del bloc polític que fins ara el sostenia, i així poder-les identificar i corregir, si hi ha la voluntat política de fer-ho. 
Opinió
Demoscòpia i democràcia
Isidre Palmada
Professor
Comptar-nos, quants som? Heus aquí la nova "consulta" qualificada pel recent estrenat ministre de justícia, Rafael Català, de "activitat merament social" (tot i que segurament, tampoc la deixaran fer).
La fotografia
Els empresaris també diuen Sí-Sí
Uns 600 empresaris i professors universitaris han participat aquesta setmana en el Fòrum 'Creiem en Catalunya' per reivindicar que no els fa cap ''por cap decisió que la societat catalana pugui prendre respecte al seu futur''.
Crònica · Afers religiosos
El cristià Jordi Porta reafirma el dret a l'autodeterminació
El cristià Jordi Porta ha reafirmat el dret a l'autodeterminació en l'article Lliures per decidir publicat a El pregó, publicació quinzenal eclesial d'informació i opinió.
Recull de premsa
Sellarès: "A 3-4 mesos d'unes eleccions decisives per al nostre futur, hi ha encara massa incerteses"
"La situació social, econòmica, financera i de dignitat nacional no poden suportar-ho més. Ara és l'hora de no perdre el temps".
Recull de premsa
Cardús: "Hem de fer del 9N una jornada que quedi als llibres d'història"
"El debat sobre les eleccions resta aparcat fins després de la consulta. Tothom a fer campanya. Ara ens hem de concentrar a fer del 9 de novembre una jornada que quedi escrita als llibres d'història".
Crònica · Política catalana
Sense unitat per la ruptura no hi haurà independència
Una gran part dels participants a la V el passat Onze de Setembre, així com de la manifestació a plaça Catalunya del passat dia 19, veurien ara amb bons ulls --i potser hi votarien a favor-- una llista unitària de totes les forces sobiranistes. Desgraciadament, però, com s'ha demostrat, sembla que el país i la consciència nacional de la classe dirigent catalana no estan per feina.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí