Dilluns, 27 de març del 2017 | 12:52
 ∑
Crònica · Política catalana
Un cordó sanitari a la incongruència i la indefinició: PSC
El PSC planteja obertament portar al Tribunal Constitucional el pressupostos de la Generalitat de Catalunya en tràmit al Parlament. Aquesta proposta, pendent d'executar-se, es contradiu amb la bondat expressada en molts ajuntaments a l'hora d'acordar programes de govern amb forces independentistes (PDECAT, ERC,...).
 ∑
Entrevista · Nació Digital
Junqueras: "Per respecte al Pacte Nacional pel Referèndum, donem-li temps abans de fixar data"
Oriol Junqueras
President d'ERC
La setmana de l'aprovació dels seus primers pressupostos com a Vicepresident i conseller d'Economia Hisenda, Oriol Junqueras (Barcelona, 1969) respira més calmat, al Parlament. La CUP, però, va acompanyar els seus dos vots a favor i vuit abstencions amb una exigència clara: data i pregunta ja.
Opinió · Política catalana
Ara l'Estat no té un "Tarradellas"
Miquel Sellarès
Periodista
Quan es commemora el quarant√® aniversari del retorn del president Josep Tarradellas a Catalunya tothom fa refer√®ncia a aquesta efem√®ride des d'una perspectiva hist√≤rica i pol√≠ticament correcta. Perqu√® Tarradellas mereix, naturalment, el respecte i l'agra√Įment del poble catal√†, ja que va aconseguir mantenir
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Culla: "La direcció del PSC ha aconseguit evitar que Ferraz ressuscités la Federació Catalana del PSOE..., al preu de convertir de facto el PSC en aquesta federació autonòmica, obedient i sucursalitzada"
En un article al País Joan B. Culla afirma que "el PSC ja no és el PSC dels "trenta gloriosos" (1978-2008), sinó una força menor que es mou en el 15% dels vots, amb prou feines l'ala esquerra del front unionista que completen C's i PP".
 ∑
Recull de premsa · Seguretat
Sellarès: "Seguretat Nacional i Procés"
En un article al Punt Avui Miquel Sellar√®s afirma que "L'actual sistema de seguretat p√ļblica de Catalunya t√©, doncs, una funci√≥ vital en el Proc√©s, impedir mitjan√ßant la informaci√≥, la intel¬∑lig√®ncia i utilitzant l'acci√≥ si √©s necessari, que ning√ļ des dels extrems ni des de les clavegueres pugui alterar la pau i el civisme que fins ara ha regit aquest".
Opinió · Seguretat
Una política de defensa?
Marc Costa
Advocat i politòleg
Darrerament ha sorgit un debat sobre si la futura Catalunya independent necessitarà o no d'una política de defensa i, més particularment, d'un exèrcit. Aquest debat està equivocat de base ja que aquest no hauria de ser el debat,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠