Dilluns, 20 de febrer del 2017 | 13:49
Opinió · Política catalana
Quan i com farem futur?
Miquel Strubell
Sociolingüista
M'estranya la falta de coordinació entre els partits i coalicions que faran campanya pel si en el referèndum- amb un espectacular ventall històric que cobreix des del centre dreta cristiano demòcrata fins l'esquerra antisistema- per un cantó, i
Notícia · Política catalana
Puigdemont: "La proposta que diuen que fan és com l'Esperit Sant, tothom en parla però ningú l'ha vist"
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha desmentit des de Narbonne, on es troba de visita oficial, que el Govern hagi rebut cap proposta per part del Govern espanyol ni que s'hagi reunit amb el president Rajoy per parlar-ne.

La fotografia · Nació Digital
Sabadell homenatja Xavier Vinader, "la persona més odiada per l'extrema dreta"
En el 70è aniversari del seu naixement Sabadell ha homenatjat a Xavier Vinader en un acte en el que hi han participat la presidenta del Parlament, Carme Forcadell i l'alcalde de la ciutat, Juli Fernàdez rntre d'altres personalitats.
Notícia · Cultura
Acordada la Declaració de Palma, per la qual els governs de les Illes Balears, Catalunya i el País Valencià es comprometen a col·laborar en matèria de llengua i cultura
La consellera de Transparència, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears, Ruth Mateu, el conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, i el conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Vicent Marzà,
Crònica · Política catalana
El judici al 9N2014: una història per oblidar
El cos de voluntaris catalans que es va oferir a participar en la jornada del 9N2014 viu astorat. El seu treball, certament minúscul, va ésser una aportació clau però poc útil en el procés de recuperació institucional de Catalunya, des del moment en que qui va convocar la jornada, el president Artur Mas (1956),

Opinió · Política
L'arnada glòria de Rajoy
Fèlix Martí
Filòsof
El recent congrés del Partit Popular ha ratificat la presidència de Mariano Rajoy al partit i ha celebrat la seva negativa a dialogar amb Catalunya. Probablement el govern Rajoy ja prepara noves mesures repressives per impedir el procés independentista.
Recull de premsa · Política
Del Toro: "Catalunya ja no és Espanya, és un altre país per voluntat pròpia a gairebé tots els efectes,i això no té marxa enrere"
EN un article a l'Ara Suso del Toro afirma "Els mitjans de comunicació construeixen i ordenen la vida social d'un país. Buscant informació en mitjans espanyols -és a dir, madrilenys- i catalans, constato cada dia que informen i retraten dos països diferents".
Recull de premsa · Societat civil
Llansana: "La missió d'Òmnium, igual que la de l'ANC, perviurà a les misèries dels governs opressors. Aquest país nostre l'ha fet la gent amb les mans"
En un article al Punt Avui Marina Llansana ens recorda que Òmnium va ser clausurada l'any 1963  per ordre del governador civil i afirma al respecte "Ara, 54 anys després, l'entitat ha tornat a rebre una patacada semblant del govern espanyol de torn.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí