Divendres, 27 de juliol del 2012 | 19:44
Crònica · Política catalana
Primer Oriol Pujol, després qui?
Diversos col·laboradors i col·lectius que escriuen a Tribuna.cat havien advertit fa setmanes sobre una ofensiva dels aparells de l'Estat-clavagueres i del poder judicial per a escarmentar i estovar el món sobiranista i, sobretot, els seus principals dirigents, com ja s'havia fet amb els eixos fonamentals de la reconstrucció nacional que tantes vegades hem explicat.
Opinió
Sense estat no tenim res
Carme Forcadell
Catedràtica d'ensenyament secundari
El Partit Popular pretén fer desaparèixer la nació catalana i això ho fa a través de la desnacionalització, de l'empobriment econòmic i de l'anul·lació de la nostra autoestima.
 ·
Notícia · Llengua
El Suprem avala que el català i el valencià són el mateix
El tribunal dóna la raó a un veí de Cocentaina (el Comtat) exclòs d'un procés de selecció de la Generalitat Valenciana per haver utilitzat la denominació 'català' en referència al valencià.
 ·
Crònica · Euskal Herria
Única opció: independència
Sembla que el Partit Popular ja ha trobat la manera de manipular el cens electoral a Euskal Herria recorrent a la màxima putrefacció del sistema democràtic. Com el Cid, que segons ens expliquen els 'historiadors' hispans, va aconseguir victòries després de mort, el PP utilitzarà ETA com a excusa encara després que hagi desaparegut.
 ·
Recull de premsa · Llengua
Requejo: "La independència sembla la via més rupturista, però resultarà ser la més realista"
"L'escenari més probable és que el temps i el ritme de la política internacional de la crisi es mengin la negociació de la proposta del Parlament".
 ·
Recull de premsa
Casas: "Navarro esperava que Duran aconseguís que CDC renunciés a un pacte fiscal adequat al moment"
El periodista ha assegurat que Navarro comparteix amb Duran "un esquema antic", i ha dit que aquest objectiu del socialista ha estat "sens dubte, un error de càlcul."
 ·
Notícia
Què passa realment a Catalunya?
El Col·lectiu Emma i unes quaranta personalitats del món acadèmic, cultural i intel·lectual de Catalunya han emès un comunicat als principals mitjans internacionals per denunciar l'asfíxia que pateix el país i per explicar la magnitud de la problemàtica.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí