Divendres, 10 de abril del 2015 | 18:45
Opinió · Societat civil
12 d'abril: fent camí cap a la independència
Jaume Marfany
Vicepresident de l'Assemblea (ANC)
El proper diumenge 12 d'abril, a Lleida, l'ANC celebrarà la seva III Assemblea General. Han passat ja tres anys des d'aquell mes de març de 2012 al Palau Sant Jordi quan vam constituir oficialment l'Assemblea. Tres anys en que hem fet un llarg, ràpid i productiu recorregut. L'Assemblea va néixer el 2012 en el marc d'una Catalunya autonòmica que tenia com a principal objectiu obtenir un pacte fiscal amb l'Estat espanyol.

Crònica · Informe SIC
Gran ofensiva de l'Estat: 'todo por la patria'
La desesperació demostrada ahir pel ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, i mostrada també en dies anteriors pel president del Govern Mariano Rajoy i per alguns dels seus ministres demostren una vegada més que no entenen o no volen entendre allò que passa a Catalunya, el procés de transició i menys encara: el canvi de xip que s'ha fet a bona part de la societat catalana. Una societat que s'ha desarrelat del projecte espanyol i que marxa cap a un esdevenidor de projecte propi i europeu.
La fotografia
L'ANC encara la recta final per l'assemblea general de Lleida
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) celebrarà el proper diumenge 12 d'abril al pavelló Barris Nord de Lleida la seva cita anual amb l'Assemblea General Ordinària (AGO) per votar la gestió del darrer any, els passos a seguir durant el 2015 i presentar l'acció amb la qual sorprendre al món per la Diada. 
Opinió
El referèndum que ens van prohibir i que farem el 27S
Quim Torra
Director del Born Centre Cultural
Tornem als orígens de tot plegat. Per què nosaltres? Per què ara? 
Llibres / revistes
Hem guanyat hem perdut
Recull de premsa
Álvaro: "L'estratègia de Fernández Díaz és tan barroera que resulta contraproduent per a frenar l'independentisme"
"Que això es digui justament quan Mas és de viatge als Estats Units és una coincidència que paga la pena de subratllaNo és cap secret que els tours del president català són una de les coses que més irriten el Govern Rajoy".
Recull de premsa · Seguretat
Sellarès: "Caldria potenciar un acostament de la nostra seguretat pública integral a la ciutadania"
"Per a fer sentir que aquests ciutadans que serveixen la seguretat són els servidors públics que s'arriscaran demà per defensar que el país avanci amb pau, tranquil·litat i seguretat".
Llibres / revistes
Escac a l'Estat
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí