Dilluns, 29 de abril del 2013 | 18:52
Opinió
Parlar a Espanya
Alfred Bosch
Candidat d'ERC a les eleccions al Congrés
Des que em vaig presentar a les eleccions per anar al Congrés espanyol, he rebut sovint comentaris respecte a l'absurditat d'ocupar un escó a les Corts espanyoles. L'argument seria que allà no ens escolten, que no tenim gens de força i que més val fer la feina a casa, que és on es decideix el futur del país. Hi ha un punt de raó en aquests comentaris. És obvi que el país el construïrem a Catalunya, no pas a Madrid -encara que també és obvi que cal defensar-lo en molts fronts, inclòs l'espanyol.
 ·
TribunaTV
TribunaTV a l'acte d'homenatge als germans Badia
 ·
Notícia · Cultura
'L'invent de l'espanyolitat': desmuntar la nació espanyola
Lluís Garcia i Imma Grande han publicat el llibre 'L'invent de l'espanyolitat' a través del qual els autors corroboren com la noció d'espanyolitat ha estat històricament imposada a moltes de les nacions sense estat de la península. A través dels eixos històric, psicomètric i lingüístic, els autors demostren la manipulació i conducció ideològica destinades a conformar una única nació castellana.
 ·
La fotografia
Milers de persones surten al carrer al País Valencià per a reclamar un millor finançament
La Diada del País Valencià aconsegueix aglutinar milers de valencians en una manifestació convocada per l'ACPV, sindicats i plataformes predominants de la societat civil.
 ·
Recull de premsa
Bosch: "La independència podria beneficiar l'economia de l'estat espanyol i incrementar el benestar dels seus ciutadans"
"He sentit dir que la independència de Catalunya acabaria d'ensorrar l'economia espanyola, i que aquesta pot ser una raó per la qual la mateixa UE no estigui interessada que el procés sobiranista".
 ·
Llibres / revistes
Cap a la llibertat
 ·
Recull de premsa
Carod: "L'alternativa a la Catalunya perfecta des del primer moment acaba sent l'Espanya imperfecta de tota la vida"
" La independència [...] és l'exercici màxim de responsabilitat que pot fer un poble, sense dependre de ningú".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Política
La pedagogia d'ERC a Espanya
En el procés d'emancipació nacional d'aquests darrers anys a Catalunya caldrà que la història faci justícia i reconegui el mèrits aconseguits pels representats d'ERC al Congrés dels Diputats i al Senat d'Espanya. Aquests han sigut capaços de capgirar la imatge d'una Catalunya sotmesa i callada, que deia una cosa a casa i una altra a Madrid. D'aquesta manera, els espanyols durant dècades han cregut que el problema nacional català era inexistent.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí