Divendres, 17 de febrer del 2017 | 15:02
 ·
Crònica · Política catalana
El judici al 9N2014: una història per oblidar
El cos de voluntaris catalans que es va oferir a participar en la jornada del 9N2014 viu astorat. El seu treball, certament minúscul, va ésser una aportació clau però poc útil en el procés de recuperació institucional de Catalunya, des del moment en que qui va convocar la jornada, el president Artur Mas (1956),

Opinió · Política
L'arnada glòria de Rajoy
Fèlix Martí
Filòsof
El recent congrés del Partit Popular ha ratificat la presidència de Mariano Rajoy al partit i ha celebrat la seva negativa a dialogar amb Catalunya. Probablement el govern Rajoy ja prepara noves mesures repressives per impedir el procés independentista.
Opinió · Política catalana
Preparem la resistència gandhiana
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Fa uns dies  Mariano Rajoy ha considerat  la independència de Catalunya com una amputació dolorosa. Per tant, aplicarà el pla que Cayetana Àlvarez de Toledo, XIII marquesa de Casa Fuerte i exdiputada del
 ·
Crònica · Afers religiosos
El fet religiós en la Catalunya independent
El document "El fet religiós en la Catalunya del futur. Drets humans, reconeixement i cooperació" planteja aquesta qüestió pensant en qualsevol situació en que es trobi la societat catalana, des d'una reforma constitucional a la d'un estat independent.
 ·
Recull de premsa · Política
Gifreu: "Referèndum: temor secret"
En un article al Punt Avui Josep Gifreu assegura que "Estem en campanya. No és oficial, però es tracta d'una campanya que comença a reunir mèrits i requisits per passar a la història de la propaganda política. L'objecte? El referèndum de Catalunya per la independència".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Muñoz: "Amortitzada la il·lusió del suflé, i ja molt gastada la ficció de la "Catalunya real", ara sembla que el govern espanyol conrea la il·lusió d'una imposició indolora de l'ordre constitucional"
En un article a l'Ara Jordi Muñoz  titulat "Els plans B" fa un analisi de la situació actual del Procés i afirma al respecte que "un excés repressiu per part de l'Estat podria fer d'espurna per a l'expansió d'una onada d'indignació de gran abast i de conseqüències imprevisibles".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí