Divendres, 17 de febrer del 2017 | 15:02
 ∑
Crònica · Política catalana
El judici al 9N2014: una història per oblidar
El cos de voluntaris catalans que es va oferir a participar en la jornada del 9N2014 viu astorat. El seu treball, certament min√ļscul, va √©sser una aportaci√≥ clau per√≤ poc √ļtil en el proc√©s de recuperaci√≥ institucional de Catalunya, des del moment en que qui va convocar la jornada, el president Artur Mas (1956),

Opinió · Política
L'arnada glòria de Rajoy
Fèlix Martí
Filòsof
El recent congrés del Partit Popular ha ratificat la presidència de Mariano Rajoy al partit i ha celebrat la seva negativa a dialogar amb Catalunya. Probablement el govern Rajoy ja prepara noves mesures repressives per impedir el procés independentista.
Opinió · Política catalana
Preparem la resistència gandhiana
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Fa uns dies  Mariano Rajoy ha considerat  la independència de Catalunya com una amputació dolorosa. Per tant, aplicarà el pla que Cayetana Àlvarez de Toledo, XIII marquesa de Casa Fuerte i exdiputada del
 ∑
Crònica · Afers religiosos
El fet religiós en la Catalunya independent
El document "El fet religi√≥s en la Catalunya del futur. Drets humans, reconeixement i cooperaci√≥" planteja aquesta q√ľesti√≥ pensant en qualsevol situaci√≥ en que es trobi la societat catalana, des d'una reforma constitucional a la d'un estat independent.
 ∑
Recull de premsa · Política
Gifreu: "Referèndum: temor secret"
En un article al Punt Avui Josep Gifreu assegura que "Estem en campanya. No és oficial, però es tracta d'una campanya que comença a reunir mèrits i requisits per passar a la història de la propaganda política. L'objecte? El referèndum de Catalunya per la independència".
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Mu√Īoz: "Amortitzada la il¬∑lusi√≥ del sufl√©, i ja molt gastada la ficci√≥ de la "Catalunya real", ara sembla que el govern espanyol conrea la il¬∑lusi√≥ d'una imposici√≥ indolora de l'ordre constitucional"
En un article a l'Ara Jordi Mu√Īoz ¬†titulat "Els plans B" fa un analisi de la situaci√≥ actual del Proc√©s i afirma al respecte que "un exc√©s repressiu per part de l'Estat podria fer d'espurna per a l'expansi√≥ d'una onada d'indignaci√≥ de gran abast i de conseq√ľ√®ncies imprevisibles".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠