Dilluns, 7 de novembre del 2011 | 18:31
Opinió · Política
Escandalitzem-nos!
Joan Puigcercós
Cap del grup parlamentari d'ERC
Semblaria que els anys ens haurien d'endurir la pell. Semblaria que l'experiència ens hauria d'ajudar a relativitzar els conflictes i a suportar i/o acostumar-nos a conviure amb normalitat amb les actituds o idees que no ens agraden o simplement que no compartim. Però no és així.

 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
El partit perfecte
Quin partit. Quin duel. Quines propostes. Futbol, intensitat, pluja, pocs espais, ambient i èpica. Podria haver durat hores. I també es podrien haver obviat els marcadors de San Mamés.
Opinió · Política
Error històric per a Castella, desgràcia per a Catalunya
Àngels Folch
Gregorio Peces Barba, socialista espanyol i un dels pares de la constitució espanyola de 1978, diu que si en lloc de quedar-se amb Catalunya s'haguessin quedat amb Portugal potser a ells, els castellans, els hauria anat més bé.
 ·
Notícia · Societat civil
Llach: "L'ANC ha de ser un pal de paller que ens uneixi i no pas una diàspora de gent encastada en lluites fratricides"
L'Assemblea Nacional Catalana torna a omplir en la presentació de cinc assemblees comarcals a Reus, a una sala d'actes del Palau Bofarull que va quedar petita. L'acte va comptar amb les intervencions de Lluís Llach i Joan Reig.

 ·
Notícia · Societat civil
Homenatge nacional a Max Cahner
L'exconseller, un dels homes clau en la construcció de la nostra cultura, serà homenatjat aquest dimarts a la seu de l'Arxiu Nacional de Sant Cugat.
 ·
Notícia · Comunicació
L'Ara i el Diari de Balears uneixen esforços a les Illes
A partir del 20 de novembre, els dos diaris es distribuiran conjuntament als quioscos al preu d'una. L'objectiu: "oferir una informació més àmplia i completa als lectors de l'arxipèlag".
 ·
Notícia · Política
"Benvinguts a Girona, orgull de la resistència al feixisme del PP"
Així va donar la benvinguda la cap de llista d'ERC per Girona, Teresa Jordà, a l'acte central de les JERC celebrat a Girona. Alfred Bosch, per la seva banda, ha descartat avui un nou tripartit per no "veu cap problema" per entendre's amb ICV al Congrés.
 ·
Notícia · Cultura
Dimissió en bloc al CoNCA per les retallades en competències
Deu dels onze membres de l'ens han renunciat al càrrec perquè consideren que la Llei Òmnibus del Govern Mas "buida la institució de continguts fonamentals i la converteix en un organisme irrellevant"
 ·
Recull de premsa
Requejo: "Resulta sorprenent que des de les institucions públiques no es defensi amb molta més energia una televisió com TV3"
"Els polítics catalans no poden restar tímids o absents davant de l'ofensiva que s'entreveu per part d'alguns grups mediàtics espanyols".
 ·
TribunaTV · Societat civil
Acte d'homenatge a Joan Solà a l'IEC
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí