Dimarts, 15 de novembre del 2016 | 18:54
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Miquel Sellarès
Periodista
TV3 demana dinou milions d'euros per repensar de dalt a baix el model de programació estrenat el passat 2009 i que ara hauria quedat superat i no seria prou competitiu.El seu director, Jaume Peral, ha explicat que sense aquesta aportació extraordinària per al pressupost de l'any vinent la nostra televisió pública no podrà reformar la seva graella ni podrà ser competitiva.

Crònica · Nació Digital
La peça clau de l'Operació Catalunya seguirà sent l'ombra de Rajoy
Pep Martí
Llicenciat en Història i periodista
Jorge Moragas (Barcelona, 1965) continuarà al costat de Mariano Rajoy. El president espanyol l'ha confirmat com a cap de gabinet a La Moncloa després d'especulacions que apuntaven que era en el llistat de ministrables. Més d'un observador l'havia donat com a quasi segur ministre d'Exteriors.
Notícia · Política catalana
Segons un sondeig de l'ICPS l'opció del Sí s'imposaria en un referèndum
L'afirmació s'extreu dels resultats d'una mostra realitzada per l'Institut de Ciències Polítiques i Socials, adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona, a 1200 persones entre el 26 de setembre i el 17 d'octubre.Així a la pregunta 'Si demà es fes un referèndum per decidir la independència, vostè què faria?'
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Gordillo: "Només pots tenir el reconeixement social i la credibilitat social..., si ets molt influent en quant a audiència"
En una entrevista a Comunicació21 el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, afirma sobre la feina feta des del seu nomenament ara ja fa deu mesos que "Les sensacions són bones. S'ha fet una renovació important a la graella,
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "Junqueras ha de pactar amb el PDECat, amb la CUP i amb la realitat"
En un article al diari Ara Toni Soler  afirma que "En les pròximes setmanes se sabrà si l'actual legislatura catalana té recorregut o no. Tot depèn de si el govern de JxSí aconsegueix fer aprovar els pressupostos".
Recull de premsa · Política catalana
Carod-Rovira: "TV3 i Catalunya Ràdio, són dels pocs instruments d'estat de què ara disposem i, si bé no són encara plenament nostres, és d'inconscients posar-nos-els en contra"
En un article al Punt Avui Josep-Lluís Carod Rovira  afirma que "La detenció de la batllessa de Berga, Montserrat Venturós, amb les reaccions posteriors,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí