Dimecres, 28 de gener del 2015 | 18:57
 ·
Crònica · Internacional
Kobane: victòria de la guerrilla kurda
Els gihadistes volien que Kobane es transformés en l'Stalingrad dels kurds. Els gihadistes pretenien acabar amb el mite de la invencibilitat dels kurds, però amb la victòria d'aquesta setmana, el tret els ha sortit per la culata.
Crònica · Informe SIC
Fracàs de la manifestació contra Jordi Pujol
És evident que a la societat catalana en general li ha dolgut les declaracions de l'expresident Jordi Pujol autoinculpant-se, però fins al moment no hi ha hagut cap manifestació popular contra aquest referent històric del catalanisme. Allò que sí que s'ha produit són diversos muntatges de nuclis reduïts de manifestants --pràcticament sempre les mateixes persones-- que s'han manifestat davant de la residència particular de Jordi Pujol.
 ·
Crònica · Pla de lleida
"Al principi fou la nació"
Ivan Mambrillas
Si l'aliança de govern entre la rutilant esquerra antagonista i el neoconservadorisme xenòfob grecs suposa, es miri com es miri, un atemptat de lesa coherència, valgui, almenys, l'inopinat maridatge hel·lè per capturar la següent paradoxa històrica: l'esquerra internacionalista, a la Unió Europea del 2015, no pot ser sinó nacionalista i estatista.
Opinió
Reus, ciutat d'un nou país
Alfred Pitarch
Candidat a l'alcaldia de Reus 2015
Al conjunt de ciutadans de Catalunya ens ha tocat viure uns moments decisius per l'esdevenir del nostre país.
 ·
Recull de premsa
Miró: "Desconeixem els límits del cas Pujol. ¿És un simple cas de frau fiscal o hi ha alguna cosa més?"
"Fins que no es conegui la resposta a aquestes preguntes continuarà el festival de filtracions, desinformació i desprestigi institucional. "
 ·
Recull de premsa
Vila: "L'unionisme no té problemes amb la pluralitat de TV3, sinó amb la seva pujada d'audiència"
"Mentre l'unionisme utilitzi la força de Madrid per limitar la llibertat de la meitat o més dels catalans, el mínim que pot fer TV3 és ignorar-los. Parlen de pluralitat però a mi em fan pensar en aquell lladre que primer et roba el rellotge i després vol que li donis l'hora."
Opinió · Política
No hi renunciem
Enric de Vilalta
Coordinador de l’Àmbit de política lingüística d’ICV i membre del Nucli coordinador de l’Àmbit de Fet Nacional d’ICV
Jo no era partidari d'endarrerir les eleccions. Estava convençut que calia fer-les abans de les municipals i no quedar subsumits en el cicle electoral espanyol.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí