Dimecres, 3 de abril del 2013 | 19:26
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Cent dies d'Artur Mas: no hi ha marxa enrere
El President Mas ha arribat aquesta setmana als 100 primers dies del seu segon mandat i ha acumulat, en aquest temps, l'aspecte negatiu d'haver de gestionar la misèria de l'espoli fiscal, una realitat que li ha obligat a fer retallades en els pilars de l'obra de Govern social del país. En la primera legislatura de Mas, així com en aquesta darrera, la desafecció de la ciutadania ha estat palesa a través de grans moviments de protesta. Mas ha errat molt en l'estratègia de govern.
Notícia · Política
Apoderar-nos del diàleg
El secretari general de l'ONU ha sorprès aquesta setmana amb unes declaracions que remeten a molts rerefons i que destaquen, per sobre de tot, una paraula que ha d'ésser pura estratègia a Catalunya: el diàleg.
Opinió
Por de governar, por de decidir
Xavier Serrahima
Escriptor
Si governar és, per damunt de tot, decidir, encara ho és més en èpoques de crisi. En l'estat actual de les finances de la Generalitat, ara per ara governar —a banda de patir— és (maldar per) sobreviure.
Recull de premsa
Álvaro: "Al Madrid polític, econòmic i periodístic se li ha d'explicar que no tornarem a la Catalunya de Pujol, passi el que passi"
"Aconsello als col·legues madrilenys que, abans d'anunciar la retirada sobiranista, es prenguin la molèstia de parlar amb catalans que no agafen el pont aeri".
Llibres / revistes
Jueus a Catalunya
Recull de premsa
Tresserras: "No es tracta de posar preu a la consulta, sinó d'optar per la radicalitat democràtica, la justícia social i la transparència"
"Potser el president Mas creu arribada l'hora de fer un govern de concentració nacional [...]. Una ferma unitat política catalana, [...] podria generar més confiança i apuntalar el lideratge presidencial".
Llibres / revistes
Diagonal 666. Un monument al franquisme
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí