Dimecres, 11 de juliol del 2012 | 20:04
 ∑
Crònica · Pla de lleida
El dogma
Ivan Mambrillas
No es pot ser federalista català, intel·lectualment honest i intel·ligent alhora, de manera que, si un atresora dos d'aquestes qualitats, mai no tindrà la tercera (hem manllevat la suggestiva formulació a un sociòleg noruec, que va empescar-se-la a propòsit, no pas, òbviament, del federalisme patri, sinó del marxisme ortodox).
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Peperos i clavegueres, a l'ofensiva
Cada dia està més clar que l'Estat pensa potenciar el colonialisme interior i la recentralització veient la seva debilitat i la pèrdua de sobirania econòmica i política vers Europa. Cada dia són més conscients de la debilitat que tenen com a Estat i com a projecte nacional.
Opinió
Una altra imposició de l'Estat
Meritxell Roigé i Pedrola
Diputada al Parlament de Catalunya i Primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tortosa
La proposta del govern del Partit Popular de nou Pla de Conca de l'Ebre ha tornat a posar d'actualitat una q√ľesti√≥ que a les Terres de l'Ebre no ha deixat mai de ser-ho: la definici√≥ del cabal m√≠nim per al tram final del riu Ebre.
 ∑
Recull de premsa
Resina: "Mas deixa marcir l'entusiasme d'un país sobiranista que ja ha dit que sí"
"El prestigi de CiU recolza en el fet d'exercir una irresponsabilitat responsable. La imatge de serietat i confiança que projecta prové del joc paradoxal".
 ∑
L'acudit
Per Puyal
Opinió
Simetries del mirall escocès (I)
Jaume López
Expresident de l'ACP i soci fundador de la PDD
Com √©s sabut, tot mirall ens torna la nostra imatge, per√≤ a l'inrev√©s. Els miralls generen interessants simetries. Veure les coses capgirades ens les pot fer m√©s visibles, i que ens hi fixem. El "mirall escoc√®s" ‚ĒÄprenent el nom del ja cl√†ssic llibre de Xavier Solano sobre Esc√≤cia (2007)‚ĒÄ tamb√©.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠