Divendres, 12 de abril del 2013 | 19:16
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Països Catalans: ara o quan?
Ara que la Catalunya Principat avança en la seva transició nacional cap al dret a decidir, des del Col·lectiu Joan Creixell entenem que resta obert un debat ─i queden pendents unes decisions per prendre─ que creen certes tensions en algunes organitzacions i moviments de masses. El tema Països Catalans està sobre la taula de discussió. Per això, del d'aquest col·lectiu volem fer una anàlisi i una proposta pel futur.
Opinió
Removent contenidors i consciències
Lluís Aragonès
Empresari
De la finestra de la feina, alçant la vista, puc veure l'arc de muntanyes que rodeja el camp, un paisatge esplèndid, i com canvia compassat amb la natura. Només cal abaixar els ulls i el panorama és més cruel: puc veure al carrer com van canviant les persones sota el jou de la crisi.
Crònica · Internacional
Adéu a un dels màxims símbols de la dreta pura i dura
Antoni Reig
Periodista
La mort de l'exprimera ministra britànica, Margaret Thatcher, significa la desaparició d'una de les més conegudes i populars icones de les dretes internacionals. Thatcher era un símbol del que coneixem com a dreta pura i dura. El malnom de "Dama de Ferro" era força adequat per a definir la seva actuació política.
Notícia · Política
Esquerra Republicana presenta la campanya '2014 Decidim Llibertat'
Amb aquesta iniciativa ERC pretén accelerar el procés cap a la independència i fer pedagogia per a comunicar amb claredat a la societat catalana les passes que s'estant duent a terme.
Llibres / revistes
Fi d'etapa?
Crònica · Seguretat
Dia de les Esquadres 2013
El proper dilluns 22 d'abril a les 12 hores a l'Auditori de Barcelona se celebrarà l'acte nacional del Dia de les Esquadres, en el qual es repartiran les distincions i medalles al cos de Mossos d'Esquadra, a les Policies Locals i a altres cossos.
Recull de premsa
Álvaro: "La interlocutòria del TSJC ens recorda que el sobiranisme és una causa moral. Si fos el director del CNI, em preguntaria què fer per destruir una causa moral"
"I la resposta seria molt senzilla: intentar desmoralitzar la gent mobilitzada, fins que pensin que tots els esforços són en va".
Recull de premsa
Pujol: "La consulta obligarà Espanya a sortir de l'immobilisme i Catalunya a reclamar la consideració d'una nova situació"
"Espanya no és encara conscient de la magnitud del repte. Ni els partits ni la societat s'adonen prou que cal "repensar el Estado o destruirlo". Això –aquesta incapacitat– dóna més força a la consulta".

Llibres / revistes
Et presento el jutge Garzón
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí