Divendres, 19 de desembre del 2014 | 19:47
Opinió
Fernández Díaz, un perill per la llibertat i la democràcia
Miquel Sellarès
Periodista
Vaig conèixer Jorge Fernández Díaz fa molts anys: era un home que havia mamat el franquisme però que va entendre que, per sobreviure, era necessari fer-se demòcrata. A contracor, va acceptar el joc democràtic amb un catalanisme poruc i domèstic. Fernández Díaz també va ser un tarradellista de conveniència.
Opinió
Un austríac, un alemany...
Isidre Palmada
Professor
Imaginem que vostè és un austríac, un alemany, un luxemburguès o bé un anglès. Imaginem que es troba en la tessitura de valorar la independència dels catalans. Què els exigiria?
Notícia · Política
La CUP insta Pablo Iglesias a comprometre's amb la celebració d'un referèndum
La missiva explica a Podemos que "avui Catalunya és víctima de greus injustícies que cristal·litzen en una majoria social empobrida per una oligarquia política i econòmica que opera a l'empara del capitalisme senil".
Crònica · Seguretat
L'amenaça del gihadisme 2.0
Marc Costa
Advocat i politòleg
Lamentablement, l'Estat Islàmic ha tornat a acaparar l'atenció mediàtica mundial amb el tràgic segrest i assassinat d'ostatges en un cafè de la ciutat australiana de Sidney.
Documents
Carta oberta de la CUP a Podemos
La fotografia
La Diputació de Tarragona, la primera de l'Estat que obté el segell de qualitat EFQM 400+ per l'excel·lència de la seva gestió
L'atorgament de l'EFQM 400+ significa un nou pas endavant en el reconeixement de l'excel·lència de la Diputació de Tarragona en el seu sistema de gestió.
Recull de premsa
Majó: "A Catalunya ha de quedar molt més clar el caràcter instrumental de la independència"
"L'actual gir a l'esquerra pot no ser cregut i vist com una maniobra. Caldria que les forces que sempre han mostrat més sensibilitat social [...] fossin convidades a integrar-se al procés per aportar-hi aquest element i augmentar la credibilitat".
Llibres / revistes
L'independentisme, una opció de classe
Recull de premsa
Xirgo: "A l'ANC no hi ha divisió, sinó un objectiu comú"
"Tant CiU com ERC, però m'atreviria a dir que sobretot ERC intenten que Òmnium, però sobretot l'ANC, facin un paper que no han de fer".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí