Dilluns, 29 de juny del 2015 | 23:31
Opinió
Triturador
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional
Una de les estratègies preferides pels poders polítics i mediàtics de l'estat espanyol contra el procés d'independència de Catalunya és l'acusació de provocador de divisions insuportables de la societat catalana.
Crònica
Per guanyar el 27-S: justificar el full de ruta
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
L'oligarquia espanyola prepara la campanya més complerta i dura per evitar que el 27-S guanyi la independència. Utilitzaran tots els mètodes imaginables, des dels que han utilitzat fins ara, com la guerra bruta dels informes policials inventats a les programacions més ferotges de la Brunete mediàtica (cal tenir present que les televisions madrilenyes tenen una audiència superior als dos terços a casa nostra). Sobretot no permetran un debat transparent sobre els avantatges i inconvenients de la pertinença de Catalunya al Regne d'Espanya, com es va fer a Escòcia. Partint d'aquesta prepotència continuaran desqualificant com a bogeria pròpia d'extremistes l'objectiu d'assolir un Estat propi.
L'acudit
Per Puyal
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Sant tornem-hi! Felicitats President, més merder
La conferència de Mas de dissabte, una més, torna a enredar l'independentisme en una batussa caïnita. La qüestió no és tant que Mas es salti a la torera l'Acord del 14 de gener, un Acord que ja va costar sang, suor i llàgrimes. La qüestió no és que Mas mini la confiança amb els seus potencials i previsibles aliats el 28S, que essent greu potser no és el més greu.
Opinió · Política
ANC: el gran repte
Pere Pugès
Cofundador de l’ANC
L'Assemblea va néixer per morir d'èxit, amb la independència. Va ser concebuda en la Conferència nacional per l'Estat propi, el 30 d'abril de 2011, després de quasi 20 mesos de cuina a foc lent, i ho va fer en un moment en el que els partits polítics catalans anaven per un cantó –pacte fiscal i subordinació total a l'Estat espanyol- i la societat civil per un altre, generant les seves pròpies propostes i organitzacions al marge dels partits.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí