Dijous, 18 de abril del 2013 | 18:51
 ∑
Notícia · Seguretat
El PP vol els Mossos fidels a l'"estanquera"
El Conseller de l'Interior, Ramon Espadaler, ha respost amb contund√®ncia i encert al popular Pere Calb√≥ al Parlament de Catalunya. Espadaler ha sentenciat que no era una q√ľesti√≥ del Departament de l'Interior disoldre la sectorial de seguretat de l'ANC "Mossos per la Independ√®ncia".
Opinió · Llengua
La pol√≠tica ling√ľ√≠stica
Miquel Strubell
Socioling√ľista
Ara fa just trenta anys, s'aprovava, al Parlament de Catalunya, la Llei 7/1983, de 18 d'abril, de normalitzaci√≥ ling√ľ√≠stica, llei que seria publicada al cap de quatre dies al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.¬†Tot i que en molts aspectes fou substitu√Įda pels preceptes de la Llei 1/1998, de 7 de gener, de pol√≠tica ling√ľ√≠stica, queden completament en peu molts dels seus aspectes, i aix√≤ diu molt dels legisladors d'aquell moment.
 ∑
Crònica · Seguretat
Intereconomía contra el CEEC
El diari ultraespanyolista La Gaceta de los negocios ha dedicat la portada, l'editorial i dues p√†gines interiors a desprestigiar el CEEC i a posar en q√ľesti√≥ el document n¬ļ5 elaborat recentment per aquest¬†think tank.
 ∑
La fotografia
Per Sant Jordi, el llibre, la rosa i l'estelada al balcó
Catorze entitats s'han unit aquesta setmana per tirar endavant una campanya per animar la població catalana a penjar l'estelada al balcó coincidint amb Sant Jordi.
Opinió
La llei de l'acció i el servei exterior de Catalunya (LASECAT)
Mireia Canals i Botines
Diputada al Parlament de Catalunya
La nova Llei de l'Acció i el Servei Exterior de Catalunya vol permetre l'evolució cap a unes estructures més consolidades, amb una xarxa de representacions a l'exterior sostenible i un personal de primer nivell preparat per assumir els reptes col·lectius que es plantegen a Catalunya.
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Campanya d'e-cristians de Miró contra La Vanguardia
La web e-cristians té penjada en la seva principal una campanya en contra de La Vanguardia. El personatge més emblemàtic d'aquesta plataforma conservadora és Josep Miró Ardèvol. Curiosament, Miró col·labora en el diari dels Godó.
 ∑
Recull de premsa
Card√ļs: "L'aspiraci√≥ de ser un nou Estat √©s la promesa d'una radicalitat democr√†tica que no ha ofert Espanya"
"El mapa de la representaci√≥ pol√≠tica canviar√† de tal manera [amb el nou Estat] que moltes de les q√ľestions que encara ens plantegem ara s√≥n completament irrellevants".
Opinió
Cal insistir-hi?
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
Es gaireb√© inevitable que ens repetim en les nostres consideracions sobre la situaci√≥ pol√≠tica i social del nostre pa√≠s. Deixeu-me insistir-hi: si no establim, no nom√©s uns objectius majorit√†riament presents al Parlament de Catalunya, sin√≥ tamb√© una estrat√®gia d'accions immediates ‚ĒÄtamb√© compartides en el dia a dia‚ĒÄ, no ens en sortirem.¬†
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠