Divendres, 25 de novembre del 2011 | 19:43
 ∑
Notícia · Comunicació
Escac a la CCMA: la tisorada del Govern posa en perill l'actual model de mitjans p√ļblics
L'espai comunicatiu audiovisual català, malferit després de l'anunci de Francesc Homs de noves retallades a la CCMA: el pressupost serà un 13'3% inferior i es passarà dels sis canals actuals a quatre. Mònica Terribas es desmarca frontalment de la decisió i Francesc Homs admet que la reducció té "riscos de tota mena".
 ∑
Entrevista · Política
"Els sobiranistes bascos hem de posar Espanya entre l'espasa i la paret"
I√Īaki Antig√ľedad
Tribuna.cat entrevista I√Īaki Antig√ľedad, professor de la Universitat del Pa√≠s Basc, veter√† militant de l'esquerra abertzale i diputat electe per Biscaia de la plataforma Amaiur.

 ∑
Crònica · Madrid
La Moncloa tindrà "perfil català". I què?
A la nit electoral, al carrer G√®nova, centenars de joves amb gomina, camisa de quadres i bufandes blau cel cridaven Viva Espa√Īa. Millor dit, llen√ßaven contra la cara dels vianants les seves proclames nacionalistes espanyoles.
 ∑
Notícia · Comunicació
M√≤nica Terribas: "Aquest model p√ļblic no √©s el meu"
La directora de TVC es distancia de la proposta del Govern i recorda que el lideratge de TV3 "és molt fràgil per la situació de la competència".
 ∑
Notícia · Política
L'oposició critica en bloc les retallades excepte el PP, que les beneeix
Els partits demanen al Govern que recapaciti i es faci enrere. SI recorda que la retallada anunciada "equival als diners que s'emporta Espanya de Catalunya en només 15 hores".
 ∑
Notícia · Societat civil
El Grup Barnils acusa al Govern d'afeblir els mitjans p√ļblics en benefici dels "potents grups medi√†tics privats"
"Les mesures s√≥n un dur√≠ssim cop per al model de mitjans p√ļblics de qualitat i alhora competitius en termes d'audi√®ncia", afirma l'entitat en un comunicat.
 ∑
Notícia · Comunicació
Les retallades no passen per can Godó
Segons informa El Confidencial, el grup Godó va aconseguir dos milions d'euros en publicitat de la Generalitat el passat 5 d'octubre.
 ∑
Notícia · Llengua
Bauz√°, objectiu: desmuntar les Illes
El Govern de les Illes ha retirat les ajudes a la formació en llengua pròpia a aquells col·lectius que en gaudien i que són, també, els més vulnerables: aturats, discapacitats, presos o pensionistes, entre d'altres.
 ∑
Notícia · Illes Balears
L'OCB considera antisocial fer pagar les proves de català a col·lectius vulnerables
L'Obra Cultural Balear considera lamentable que els col‚ÄĘlectius m√©s vulnerables hagin de pagar per a poder-se examinar de catal√†.
 ∑
Crònica · Anàlisi política
Quebec trontolla
Des que a les passades eleccions federals l'independentisme quebequès va patir una de les derrotes electorals més sonades que es recorden, el Bloc va passar de 48 a 4 diputats, el mapa polític de la província canadenca ha començat a canviar.
 ∑
Recull de premsa
Requejo: "Les juntes electorals estableixen decisions deficients"
"La idea d'establir juntes electorals de composició mixta (juristes i acadèmics) va ser una bona idea, però potser una composició més equilibrada entre professionals de diferents disciplines donaria millors resultats".
 ∑
Recull de premsa · Política
Xavier Bosch: "Bones festes, menys un 5%, a tothom"
"√Čs lleig [...] que nom√©s dos dies despr√©s de celebrar l'√®xit del hat trick electoral de CiU, el president anunci√©s el nou pla de retallades. ¬ŅHa pensat m√©s en el pa√≠s o en el partit?"
 ∑
TribunaTV
Marin i Terribas alerten de les conseq√ľ√®ncies de la retallada del Govern a la CCMA
"Tinc l'obligació de dir-los que una caiguda tan abrupte d'ingressos questiona el model de forma inevitable"
Documents · Societat civil
Comunicat del Grup Barnils sobre les retallades a la CCMA
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠