Divendres, 28 de setembre del 2012 | 19:41
Opinió
Ofegant l'economia reneix la política
Lluís Aragonès
Empresari
Portàvem anys aguantant ignoràncies i menyspreus polítics i espolis econòmics, que van acabar reblant jutges constitucionals. De forma paral·lela, ens deien que la política no interessava a la ciutadania, que els ciutadans en passaven olímpicament i que els polítics només servien com a blanc de les seves ires i frustracions.
Crònica · Madrid
Espanya s'ho pensarà dues vegades abans d'enviar Mas a la presó
Espanya té raó en una cosa: el debat que s'ha obert a Catalunya tindrà repercussió per als espanyols. Això no vol dir, però, que ells tinguin cap tipus de dret a decidir el nostre futur. Les decisions que pren Barack Obama també afecten els catalans i no podrem votar als EUA el primer dimarts després del primer dilluns de novembre. A veure si ho entenen.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Els esdeveniments alteren el sentit de la visita de Bertone
Els recents esdeveniments polítics de Catalunya han alterat el sentit original que es volia donar a la visita del cardenal Tarcisio Bertone, secretari d'Estat del Vaticà, a Barcelona. La Fundació Comte de Barcelona, lligada al Grup Godó, pretenia que la concessió del seu guardó al cardenal Bertone tingués una dimensió històrica.
Opinió
"Tenemos que defender lo nuestro"
Marta Rovira
Sociòloga
El comentari de l'ex-president extremeny reclamant 150.000 persones que van néixer allà i viuen a Catalunya (un càlcul que ja de per si és de dubtosa ètica) és un signe de com des de fora de Catalunya s'ha bastit una mirada absolutament miop de la nostra realitat social.
 ·
Llibres / revistes
Ràpid, constant, global
 ·
Notícia
"Poden tancar l'espai aeri o el subministrament energètic. Cal estar preparats"
Sobirania i Justícia alerta, en la segona conferència internacional que organitza el proper divendres 5 d'octubre a Barcelona, de les possibilitats que s'obren en la hipotètica proclamació de l'estat català.
 ·
Notícia
Martí Estruch dirigirà l'oficina de relació amb premsa estrangera del govern
El periodista dirigirà el programa Eugeni Xammar de comunicació que ha endegat la Generalitat per a impulsar la projecció internacional del país.
 ·
Recull de premsa
López: "Una declaració de sobirania prèvia cimentaria el procés i donaria temps a l'opinió pública internacional"
"Cal emfatitzar els motius democràtics i de justícia: conculcació de la voluntat popular per l'estat espanyol (Estatut), ofec econòmic [...] previ a la crisi i defensa de drets col·lectius".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí