Dijous, 21 de novembre del 2013 | 19:52
 ∑
TribunaTV
Gure Esku Dago, la Via Basca
Opinió
Desobediència civil
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
"Alg√ļ creu que no som capa√ßos de paralitzar una setmana l'economia catalana si som capa√ßos de mobilitzar dos milions de persones?" Aquesta afirmaci√≥ d'Oriol Junqueras a Brussel¬∑les no era una amena√ßa sin√≥ la constataci√≥ d'una l√≤gica inevitable. Quan una demanda tan democr√†tica com una consulta d'autodeterminaci√≥ aplega al carrer milions de persones i √©s menystinguda i ignorada pel govern espanyol √©s inexorable que les manifestacions d'ahir es converteixin dem√† en una formidable desobedi√®ncia civil.
 ∑
Crònica · Internacional
Catalunya, Xipre i la Unió Europea
La Rep√ļblica de Xipre √©s actualment un Estat membre de la Uni√≥ Europea. No obstant, aquest Estat internacionalment reconegut nom√©s controla dos ter√ßos de l'illa, ja que el ter√ß restant (ubicat al nord de la mateixa) fou ocupat militarment per Turquia el 1974.
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Cristians en primer pla polític
Actualment Catalunya compta amb cristians al primer pla de la pol√≠tica. √Čs el cas, entre molts d'altres, d'Oriol Junqueras (ERC), √Ängel Ros (PSC, sector catalanista) i Joan Rigol (CiU).
 ∑
Llibres / revistes
Sortir de l'euro per sortir de la crisi?
 ∑
Recull de premsa
Rahola: "El PSC s'ha clarificat i ha virat cap al no. Ara el bloc de la consulta és més feble però està més definit i més lliure"
"Des de Marina Geli fins a √Ängel Ros, passant per Joan Ignasi Elena i la resta, han mostrat p√ļblicament el seu rebuig al no. La prova de foc seran les votacions clau al Parlament catal√†".
 ∑
Recull de premsa
Villatoro: "El procés pot acabar bé o malament. Però ni en un cas ni en un altre això significa el final de la partida"
"Pot acabar bé, i hi ha en aquest sentit alguns indicis favorables. Però també pot acabar en un cul-de-sac on no sàpigues quins moviments pots fer".
 ∑
Crònica · Política catalana
El dret a votar ens l'haurem de guanyar
Sergi Sol
Periodista
Que el Govern del PP no autoritzarà mai una consulta per permetre els catalans decidir el futur del país ja ho sabíem. O ho hauríem de saber. Com tampoc ho farà el PSOE, ni de casualitat. Aquest, ras i curt, és el motiu que porta a coneguts líders polítics catalans (a la dreta i a la presumpta esquerra) a condicionar la pregunta a un acord amb el Govern espanyol.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠