Dilluns, 3 d'octubre del 2016 | 12:28
 ·
L'acudit · Política catalana
Per Puyal
Opinió · Política catalana
Biblioteques públiques a Catalunya al servei de la nova República
Martí Pujol
Vicepresident tercer i president delegat de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació
El sistema de biblioteques públiques de Catalunya és un dels pilars bàsics de l'estructura d'estat cultural que volem per a la Catalunya d'aquest segle. Ja al 1915, Eugeni d'Ors, en el projecte aprovat per la Mancomunitat de Catalunya escrivia que "la instauració del sistema de Biblioteques Populars ha de representar el començ d'una vida nova en els pobles de Catalunya".
Opinió · Cultura
El Temple de la Sagrada Família
Jordi Porta
El debat sobre la continuació de les obres del temple de la Sagrada Família té més de quaranta anys i semblen ignorar-ho els que ara pretenen que es posi en qüestió l'acabament del temple. Per qüestions de relació personal  i per altres temes
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
El repte de TV3 a l'Ara
Cada diumenge el diari Ara publica un dossier especial sobre alguna temàtica específica. Aquest passat diumenge de la mà d'Àlex Gutiérrez, possiblement un dels millors especialistes en mitjans de comunicació del país, el dedicava a TV3 i al debat sobre el futur dels mitjans  de televisió públics catalans.

 ·
Recull de premsa · Política
Culla: "La nova composició dels parlaments de Vitòria i Santiago també etziba un revés—simbòlic, però revés— a les aspiracions de Ciutadans"
En un article al País l'historiador, Joan B. Culla, afirma  "Doncs no: més enllà del sisme a la cúpula del PSOE, les eleccions basques i gallegues de diumenge passat no semblen haver desembolicat la troca que bloqueja la governació d'Espanya des de fa ja nou mesos".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Sellarès: "L'hora de la veritat"
En un article al Punt Avui  Miquel Sellarès reflexiona al voltant del futur del Procés i assegura  "Ara tots al darrere del president Puigdemont i del vicepresident Junqueras. Ara és l'hora de la veritat. Tots els sobiranistes hem de prioritzar allò que ens uneix des de l'acceptació de la nostra pluralitat política. Aquesta és la nostra força!".
Opinió · Política catalana
Culminar el procés
Jaume Marfany
Filòleg
Clar i català. El president Puigdemont acaba d'exposar els seus arguments per guanyar la qüestió de confiança. Ara, tot depèn de la votació de demà, 29 de setembre, per confirmar que sí, que el procés continua endavant i
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí