Dilluns, 3 d'octubre del 2016 | 12:28
 ∑
L'acudit · Política catalana
Per Puyal
Opinió · Política catalana
Biblioteques p√ļbliques a Catalunya al servei de la nova Rep√ļblica
Martí Pujol
Vicepresident tercer i president delegat de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació
El sistema de biblioteques p√ļbliques de Catalunya √©s un dels pilars b√†sics de l'estructura d'estat cultural que volem per a la Catalunya d'aquest segle. Ja al 1915, Eugeni d'Ors, en el projecte aprovat per la Mancomunitat de Catalunya escrivia que "la instauraci√≥ del sistema de Biblioteques Populars ha de representar el comen√ß d'una vida nova en els pobles de Catalunya".
Opinió · Cultura
El Temple de la Sagrada Família
Jordi Porta
El debat sobre la continuaci√≥ de les obres del temple de la Sagrada Fam√≠lia t√© m√©s de quaranta anys i semblen ignorar-ho els que ara pretenen que es posi en q√ľesti√≥ l'acabament del temple. Per q√ľestions de relaci√≥ personal ¬†i per altres temes
 ∑
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
El repte de TV3 a l'Ara
Cada diumenge el diari Ara publica un dossier especial sobre alguna tem√†tica espec√≠fica. Aquest passat diumenge de la m√† d'√Älex Guti√©rrez, possiblement un dels millors especialistes en mitjans de comunicaci√≥ del pa√≠s, el dedicava a TV3 i al debat sobre el futur dels mitjans ¬†de televisi√≥ p√ļblics catalans.

 ∑
Recull de premsa · Política
Culla: "La nova composici√≥ dels parlaments de Vit√≤ria i Santiago tamb√© etziba un rev√©s‚ÄĒsimb√≤lic, per√≤ rev√©s‚ÄĒ a les aspiracions de Ciutadans"
En un article al Pa√≠s l'historiador, Joan B. Culla, afirma ¬†"Doncs no: m√©s enll√† del sisme a la c√ļpula del PSOE, les eleccions basques i gallegues de diumenge passat no semblen haver desembolicat la troca que bloqueja la governaci√≥ d'Espanya des de fa ja nou mesos".
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Sellarès: "L'hora de la veritat"
En un article al Punt Avui  Miquel Sellarès reflexiona al voltant del futur del Procés i assegura  "Ara tots al darrere del president Puigdemont i del vicepresident Junqueras. Ara és l'hora de la veritat. Tots els sobiranistes hem de prioritzar allò que ens uneix des de l'acceptació de la nostra pluralitat política. Aquesta és la nostra força!".
Opinió · Política catalana
Culminar el procés
Jaume Marfany
Filòleg
Clar i catal√†. El president Puigdemont acaba d'exposar els seus arguments per guanyar la q√ľesti√≥ de confian√ßa. Ara, tot dep√®n de la votaci√≥ de dem√†, 29 de setembre, per confirmar que s√≠, que el proc√©s continua endavant i
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠