Divendres, 24 de maig del 2013 | 19:34
 ∑
Notícia · Política
Rangel nega haver homenatjat la División Azul
L'ex-delegat del govern espanyol ha negat aquesta setmana les paraules del ministre de l'Interior, Jorge Fern√°ndez D√≠az, qui va excusar la delegada del Govern dient que ja s'havien fet pr√®viament actes d'homenatge a la Divisi√≥n Azul. Joan Rangel ha mostrat indignaci√≥: "Ning√ļ no s'ha atrevit mai a plantejar un acte d'aquestes caracter√≠stiques".
Crònica · Política
Setmana política amb guspires i debats d'alçada sobre Europa
Poques vegades les agendes polítiques i econòmiques catalana, espanyola i europea es trepitgen com ho faran la setmana que ve. Fins i tot pot ser que saltin guspires i s'encengui algun foc ocasional. Segur que el termòmetre polític s'enfilarà i serà difícil mantenir la temperatura estable, però, almenys, el debat d'alçada sembla garantit. No ho diem per la reunió de dilluns, dia 27, a la seu central del PP.
Opinió
Els ve√Įns del sud
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC
Entenc que ara fa de mal llegir i de mal escoltar, per√≤ ara que ens toca preveure escenaris pel dia despr√©s alg√ļ hauria d'anar recordant que tenim un arxiu immens amb el nom d'Espanya que cont√© un munt de feina per fer.
 ∑
TribunaTV
Jordi Dolader: l'energia en la Catalunya independent
 ∑
La fotografia
Sabadell: un clam per la unitat en el camí cap a la independència
Més d'un miler de persones han omplert a vessar La Faràndula en un acte amb representants de la societat civil i de CiU, CUP i ERC. ICV finalment ha desestimat la seva assistència.
 ∑
Recull de premsa
Culla: "Que PP i C's no hagin cessat la delegada mostra que per sobre de les ínfules caçanazis, hi ha la unitat del moviment. Del Moviment Nacional"
"Que tal apologia pugui produir-se durant un acte oficial presidit per Llanos de Luna constitueix una vergonya i un escàndol. L'equivalent a Alemanya, Bèlgica o França, hauria provocat una crisi de Govern".
 ∑
Recull de premsa
F.-M. √Ālvaro: "El sobiranisme √©s una causa moral. Qui no ho entengui, no sabr√† res del que avui mou milers de catalans"
"√Čs una causa moral perqu√® t√© a veure amb la necessitat de deixar de donar explicacions sobre all√≤ que som, com si f√≥ssim criatures".
 ∑
Crònica
A Llanos de Luna li ha sortit el tret per la culata: enderroquem la comissaria de Via Laietana
Els esdeveniments d'aquests darrers dies podrien finalment fer trencar el silenci que cau sobre alguns temes i que han acceptat tots aquells que han treballat sobre la memòria hisòrica del nostre país.
 ∑
Crònica · Política catalana
L'absurda patent de la catalanitat
Sergi Sol
Periodista
Els Pa√Įsos Catalans s√≥n una realitat econ√≤mica, social i cultural. Tot i aix√≠ la seva definici√≥ ha estat un motiu de controv√®rsia. No nom√©s entre les files dels que sempre han defensat les raons d'Estat (espanyol), tamb√© entre all√≤ que hist√≤ricament hem anomenat nacionalisme catal√†. √Čs ben normal que el nacionalisme espanyol hagi combatut ‚ĒÄi de quina manera!‚ĒÄ els Pa√Įsos Catalans. All√≤ que ja √©s m√©s xocant √©s la bel¬∑liger√†ncia de bona part del nacionalisme catal√†.
 ∑
Notícia
Grans instal·lacions pel CNP a Catalunya
'ha creat un gran malestar en la Policia de Catalunya aquesta setmana amb la despesa de l'Estat, de milions i milions d'euros, a reforçar, modernitzar i construir noves instal·lacions pels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat (CFSE) a Catalunya. L'Estat espanyol encara deu més de 9.000M d'euros a la Generalitat.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠