Dimecres, 9 de gener del 2013 | 19:28
 ∑
Crònica · Pla de lleida
Què ha de passar perquè pleguis, egòlatra d'Alcampell?
Ivan Mambrillas
Bescantar l'eg√≤latra d'Alcampell no √©s nom√©s una moda: √©s una obligaci√≥. Perqu√® l'eg√≤latra i reaccionari d'Alcampell √©s a hores d'ara l'exemplar m√©s pur d'una pol√≠tica embastardida, aquella en qu√® la gesti√≥ del capital pol√≠tic propi ‚ĒÄorientada a la conservaci√≥ del poder, prestigi i capacitat d'influ√®ncia‚ĒÄ ha reempla√ßat l'engatjament aut√®ntic en l'afer com√ļ.
Opinió · Seguretat
No tingueu por dels sabres, ja que no se su√Įcidaran
Miquel Sellarès
President del CEEC (Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya)
Ja fa unes setmanes que diferents sectors de l'extrema dreta espanyola intenten que torni a ressorgir l'espantall dels sabres per a atemorir les generacions que encara hi són i que van viure el franquisme i la primera part del post-franquisme.
 ∑
Llibres / revistes
Com guanyar un referèndum
 ∑
Recull de premsa
Rahola: "Deixin l'exèrcit en pau i donin til·la als nerviosos, perquè els temps dels sabres han passat"
"Aquesta idea de "l'opinió de l'exèrcit" o la "intranquil·litat" [...] ens remunta a èpoques de sorolls de sabres que topen de cara amb la democràcia. S'imaginen una frase d'aquest estil a la Gran Bretanya, arran del referèndum escocès?".
 ∑
Recull de premsa
Card√ļs: "La diversitat pol√≠tica de l'independentisme √©s una gran for√ßa que cal preservar amb cura"
"Cal seguir advertint una cosa tan òbvia com que la independència no ho cura tot: la pobresa, la corrupció, la incompetència, l'estupidesa... I la prova la tenim en tots els estats que, per independents que siguin, han de seguir suportant xacres."
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
2013, l'any de l'ofensiva d'Afers Exteriors
Cal que les forces pol√≠tiques catalanes que estan a favor del dret a decidir ‚ĒÄi primordialment CiU i ERC‚ĒÄ siguin conscients que la batalla pol√≠tica per a entendre'ns a l'Estat espanyol est√† perduda per avan√ßat. Espanya t√© una sola concepci√≥ uninacional, uniling√ľ√≠stica i unicultural, i sols admet fets diferencials dins del territori que no trenquin la unitat que ells consideren sagrada de la seva p√†tria.
 ∑
Llibres / revistes
#11s2012. Hem fet història
 ∑
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠