Dimecres, 9 de gener del 2013 | 19:28
 ·
Crònica · Pla de lleida
Què ha de passar perquè pleguis, egòlatra d'Alcampell?
Ivan Mambrillas
Bescantar l'egòlatra d'Alcampell no és només una moda: és una obligació. Perquè l'egòlatra i reaccionari d'Alcampell és a hores d'ara l'exemplar més pur d'una política embastardida, aquella en què la gestió del capital polític propi ─orientada a la conservació del poder, prestigi i capacitat d'influència─ ha reemplaçat l'engatjament autèntic en l'afer comú.
Opinió · Seguretat
No tingueu por dels sabres, ja que no se suïcidaran
Miquel Sellarès
President del CEEC (Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya)
Ja fa unes setmanes que diferents sectors de l'extrema dreta espanyola intenten que torni a ressorgir l'espantall dels sabres per a atemorir les generacions que encara hi són i que van viure el franquisme i la primera part del post-franquisme.
 ·
Llibres / revistes
Com guanyar un referèndum
 ·
Recull de premsa
Rahola: "Deixin l'exèrcit en pau i donin til·la als nerviosos, perquè els temps dels sabres han passat"
"Aquesta idea de "l'opinió de l'exèrcit" o la "intranquil·litat" [...] ens remunta a èpoques de sorolls de sabres que topen de cara amb la democràcia. S'imaginen una frase d'aquest estil a la Gran Bretanya, arran del referèndum escocès?".
 ·
Recull de premsa
Cardús: "La diversitat política de l'independentisme és una gran força que cal preservar amb cura"
"Cal seguir advertint una cosa tan òbvia com que la independència no ho cura tot: la pobresa, la corrupció, la incompetència, l'estupidesa... I la prova la tenim en tots els estats que, per independents que siguin, han de seguir suportant xacres."
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
2013, l'any de l'ofensiva d'Afers Exteriors
Cal que les forces polítiques catalanes que estan a favor del dret a decidir ─i primordialment CiU i ERC─ siguin conscients que la batalla política per a entendre'ns a l'Estat espanyol està perduda per avançat. Espanya té una sola concepció uninacional, unilingüística i unicultural, i sols admet fets diferencials dins del territori que no trenquin la unitat que ells consideren sagrada de la seva pàtria.
 ·
Llibres / revistes
#11s2012. Hem fet història
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí