Dimecres, 7 de novembre del 2012 | 19:15
Crònica · Política catalana
Quatre claus electorals per accelerar el procés independentista
Roger Buch
Politòleg
El proper Parlament català pot escriure una de les pàgines més vibrants de la història del nostre país. Els resultats poden desencadenar, molt més aviat del que molts preveien, un procés independentista. La nit del 25 de novembre hi ha quatre claus electorals que poden ser decisives per a l'acceleració d'un procés que serà observat amb lupa per tot el món. La primera és el nivell de participació.
Crònica · Pla de lleida
El gruix intel·lectual de l'antiindependentisme
Ivan Mambrillas
Un postfeixista d'aquests rodals es queixa amargament que els independentistes volem forçar-lo a triar entre el pare i la mare; a l'exministra Chacón se li esquinça l'ànima quan s'imagina obligada a escollir la nacionalitat del seu plançó
Opinió
Votar el 25-N serà molt útil
Oriol Amorós
Portaveu adjunt del grup parlamentari d'Esquerra
El proper 25 de novembre tenim les eleccions més importants de la nostra història: obrirem el camí per a ser un nou estat d'Europa, garantir la pervivència de la nació catalana i sortir de la crisi.
Notícia
Dues-centes personalitats de Galícia, a favor d'un referèndum a Catalunya
La involució democràtica de l'Estat espanyol comença a passar factura. A l'hegemonia independentista de la societat civil catalana i l'augment del món abertzale del País Basc li segueix, ara, un manifest de 200 personalitats de Galícia.
Llibres / revistes
L'agitació cultural dels anys 60
Recull de premsa
Villatoro: "Ens hi juguem les polítiques dels pròxims 4 anys o el futur del país?"
"Aquest és en el fons el veritable debat [...]. Respondre a aquesta pregunta ja no serveix per recuperar o condemnar la campanya institucional [...]. Però segur per decidir el propi vot".
Recull de premsa
Álvaro: "Que no volen la majoria absoluta, Duran i Pujol Ferrusola?"
"Cal qualificar de greu error estratègic la intervenció de Duran Lleida, divendres, [...] i les desafortunades declaracions d'Oriol Pujol sobre la relació entre el PSC i el PSOE".
Documents
Estatuir Catalunya
Llibres / revistes
Austers per a segons què
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí