Dilluns, 8 de febrer del 2016 | 14:12
 ∑
L'acudit
Per Puyal
Opinió · Política catalana
CDC davant el Procés i el futur
Miquel Sellarès
Periodista
CDC, el pujolisme pol√≠tic i tamb√© la federaci√≥ ¬†de CiU ¬†han estat ¬†una part molt important de la historia pol√≠tica d'aquests √ļltims quaranta anys i de la ¬†nostra reconstrucci√≥ nacional.¬†Crec que a CDC hi ha molts dirigents que estan dilapidant el passat, doncs a pesar dels casos de corrupci√≥ i de la decepci√≥ provocada per l'afer Pujol ,
 ∑
La fotografia
El RIU √ČS VIDA : 50.000 persones es manifesten en defensa de l'Ebre
Ahir unes 50.000 persones van omplir els carrers d'Amposta per dir  No al Pla Hidrològic Nacional.La convocatòria de la Plataforma en defensa de l'Ebre (PDE) comptava amb el suport de l'ANC i Òmnium  així com d'altres grups ecologistes i socials d'arreu del territori català.
 ∑
Notícia · Política catalana
Un 57,2% dels catalans a favor de la independència segons el CEO
Segons l'√ļltima enquesta publicada pel Centre d'Estudis ¬†d'Opini√≥ el 57'2 dels catalans estaria totalment o bastant a favor de la independ√®ncia de Catalunya i un 32% hi estarien bastant o totalment en contra. El resultat anterior havia estat del 46'7% tot i que aquests no s√≥n comparables ja que el CEO hauria canviat la manera de preguntar sobre la q√ľesti√≥.
 ∑
Recull de premsa · Política
Rahola: "No sé, però diria que el sobiranisme s'està equivocant molt"
En un article a la Vanguardia ¬†Pilar Rahola afirma que "el proc√©s ha de culminar en un refer√®ndum al poble catal√† per tal que ratifiqui la decisi√≥ final. √Čs a dir, anem per un cam√≠ i en una direcci√≥ precisos, per√≤ alhora res no es pot culminar sense que ho ratifiqui la ciutadania"
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Carod-Rovira: "Cucurull, 20 anys"
En el vintè aniversari de la mort de Fèlix Cucurull, en un article al Punt Avui, Josep-Lluís Carod-Rovira fa un repàs de la seva trajectòria en defensa del país i com aescriptor i historiador.
Opinió · Política
El nostre vot a Madrid
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC

El gir copernic√† que va efectuar la pol√≠tica catalana el proppassat 27S va tenir com a resultat una majoria independentista al Parlament. Un gir que es va evidenciar amb la declaraci√≥ del "inici del proc√©s pol√≠tic a Catalunya com a conseq√ľ√®ncia dels resultats electorals" i amb la f√≥rmula de presa de possessi√≥ del president Puigdemont ,

Opinió · Política catalana
Com queda, doncs, el full de ruta cap a la independència?
Marc Costa
Advocat i politòleg
Darrerament han sorgit diverses contradiccions entre membres de les dues forces polítiques principals que conformen la candidatura que va guanyar les passades eleccions del 27S i que ens ha generat certa confusió i perplexitat.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠