Divendres, 19 de febrer del 2016 | 18:26
 ·
La fotografia · Societat civil
Sentit homenatge i comiat cívic a Muriel Casals
A partir del seu lema "Nosaltres som el somni" diverses persones, actuacions i vídeos han recordat "les lluites" de l'expresidenta d'Òmnium i diputada al Parlament de Catalunya, Muriel Casals, en un acte emotiu que ha aplegat la família i una gran representació cívica i política del país.
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Puigdemont aire fresc per al procés

Tot i que la designació a dit de Carles Puigdemont no va ser potser la més adient, la veritat és que un mes després de la seva presa de possessió aquest apunta maneres. Puigdemont ja ha donat mostres d'una nova manera de fer i d'un nou tarannà que ens fa tenir l'esperança que els problemes del passat pel que fa a "la coincidència i la complicitat"

 ·
La fotografia · Política
El Parlament ret homenatge a Muriel Casals
El Parlament ha retut  homenatge a la diputada Muriel Casals amb un acte institucional que ha aplegat les principals autoritats del país, tots els grups de la cambra i familiars de Casals. 
 ·
Notícia · Cultura
L'Any Llull programa prop de 300 activitats per recuperar i difondre l'obra del pensador balear
El conseller de Cultura, Santi Vila, i el comissari de l'Any Llull, Joan Santanach, han presentat avui les activitats de l'Any Llull, que se celebra enguany en commemoració del setè centenari de la mort de l'escriptor i pensador. L'Any Llull ha programat prop de 300 activitats, entre les quals hi ha exposicions,
Opinió · Política
Quins partits per al segle XXI?
Carles Campuzano
Diputat de Democràcia i Llibertat
La necessitat de repensar els partits polítics va més enllà del procés de refundació anunciat per Convergència Democràtica. No estem davant de la crisi d'un partit polític concret, ni tampoc només davant la crisi dels partits que han estat hegemònics durant les darreres dècades.
 ·
Recull de premsa · Política
Rovira: "M'agradaria que el projecte que representa ERC fos el que guanyés a la futura República"
En una entrevista a Esquerra nacional la secretària nacional d'ERC, Marta Rovira, es mostra molt satisfeta per l'acord de govern amb la CUP i en relació a aquest afirma que "per posicionaments ideològics i polítics molt diferents que tinguéssim, havíem de generar un espai de consens i d'acord comú per tirar endavant la independència".

 ·
Recull de premsa · Societat civil
Culla: "Muriel com a indici"
En un article al País l'historiador Joan B. Culla recorda moments viscuts amb la seva amiga i col·lega Muriel Casals  i ens diu que " aquests dies els mitjans s'han omplert d'elogis de la seva figura. Ben merescuts, però que segurament l'haguessin incomodat una mica. Per no redundar en aquesta línia, voldria posar el focus en
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí