Dilluns, 9 de gener del 2017 | 16:12
Opinió · Política catalana
Els poders públics i la societat civil
Jordi Porta
Gran titular del diari ARA el diumenge 8 de gener: VOLEM MECENES CATALANS. El sector cultural, científic i social s'uneixen per impulsar el mecenatge.La situació política actual i la conveniència de les activitats de la societat civil catalana, m'ha fet tornar a recordar el paper del mecenatge privat a Catalunya
Crònica · Seguretat
Aprofitar oportunitats
Sovint parlant entre bombers del nostre país de seguida caiem en un espiral de pessimisme, ple de crítiques moderades o descarnades. Justificades o basades en tòpics. Ens costa ser positivistes, o optimistes.
Notícia · Política catalana
Castellà: "L'estat espanyol posarà en joc la seva pertinença a la UE si exerceix la força per prohibir el referèndum en comptes de tolerar-lo"
El diputat i portaveu polític de Demòcrates, Antoni Castellà, acompanyat pl diputat demòcrata Carles Prats i les portaveus demòcrates Núria de Gispert i Mercè Jou han comparegut avui en roda de premsa per traslladar el debat del seu Comitè Nacional. Castellà, ha afirmat que "d'aquí uns mesos el gran dilema el tindrà l'Estat Espanyol.
Crònica · Nació Digital
Un relleu a corre-cuita que no va agafar tothom per sorpresa
Al llarg d'aquest 2016, dirigents de l'antiga Convergència han anat reconstruint en privat els dies que van conduir Carles Puigdemont a la presidència de la Generalitat. Dues escenes, relatades per membres d'alt rang del Govern en l'etapa d'Artur Mas, serveixen per il·lustrar que el nom de l'exalcalde de Girona no era, precisament,
Recull de premsa · Política catalana
Llansana: "Prediccions impossibles"
En un article al Punt Avui  Marina Llansana ens diu que "Aquests dies els diaris van plens de prediccions per al 2017, i em fa l'efecte que cada vegada més els llegim com un exercici creatiu del periodista que signa la peça més que no pas com una previsió fonamentada del que realment passarà.
Opinió · Política catalana
El referèndum no enganya
Isidre Palmada
Professor
Rajoy no deixarà que es faci el referèndum. De fet, importa poc. Allò del referèndum o referèndum del President, ho teníem assumit, des del començament. Què, si no? Ens havíem de mobilitzar? I insistir? Per Rajoy? Per Europa? Vinga va! Sempre hem sabut que es tracta, només, del nosaltres sols.
Opinió · Internacional
La via turca?
Fèlix Martí
Filòsof
S'ha acabat l'any 2016 amb la consolidació d'uns poders globals que auguren temps difícils. En l'escenari polític els grans protagonistes seran el president Putin, líder que utilitza la violència sense cap escrúpol per aconseguir els seus objectius imperials, el president  xinès Xi Jinping,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí