Dimarts, 2 de juny del 2015 | 19:25
Opinió · Política
Com llegir els resultats del 24-M en clau (optimista) de 27-S
Saül Gordillo
Periodista
Rebo un correu de Jordi SànchezMuriel Casals, els presidents de l'Assemblea i l'Òmnium, en què es feliciten pels resultats electorals del 24-M i anuncien que el sobiranisme en surt clarament enfortit.
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Ximples
La polèmica electoral de les estelades és digna d'una colla de necis obsessionats per un nacionalisme identitari de baixa estopa. Mira que cal ser ruc o mesquí per utilitzar la prohibició de l'estelada per fotre-la pel mig del cap a l'únic alcalde indy que guanya per majoria a les eleccions municipals al Baix Llobregat.
Notícia
"Ada Colau i Barcelona en Comú són una estratègia millor, més clara i realista cap a la independència"
"Donem entre tots contingut al procés, i a mesura que ho fem veurem com les persones que tenen la prioritat i mirada fixada en la qüestió social, quan vegin quin tipus de societat comencem a dissenyar junts i juntes, s'engrescaran".
Recull de premsa
Soler: "CDC i Unió han d'ajudar Mas a fundar una nova oferta de centre sobiranista i lliure del llast del passat"
"Des del novembre ens hem instal·lat en la paràlisi, i la població no ha vist res més que les atzagaiades sense resposta del ministre Wert. Tenint en compte això, el vot independentista encara se n'ha sortit prou bé".
Recull de premsa
Junqueras: "És d'esperar que forces com Barcelona en Comú estiguin al costat del Procés, de la gent"
"És raonable esperar que els partidaris del dret a decidir participin quan aquest s'exerceixi el 27-S, clarifiquin la seva proposta i col·laborin a fer realitat el seu resultat, fent costat al procés constituent que s'obrirà si el sí obté majoria".
L'acudit
Per Puyal
Crònica · Madrid
La teoria dels dos cistells
Contra alguns comentaris pessimistes, el resultat de les eleccions autonòmiques i municipals als Països Catalans i a Espanya no és dolent per a l'independentisme. Tot i perdre Barcelona, els defensors del procés demostren la seva fortalesa i Madrid constata la falta de projecte engrescador per contrarestar-lo.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí